Nicole Kidman a făcut Revelionul în balcon. Rochia ei a impresionat pe toată lumea

Nicole Kidman a făcut Revelionul în balcon. Rochia ei a impresionat pe toată lumea
Nicole Kidman și soțul ei Keith Urban au sărbătorit Revelionul alături de prietenii lor celebri. Cuplul a găzduit o petrecere plină de stele în apartamentul lor din Sydney Harbourside.

Nicole Kidman, în vârstă de 54 de ani, s-a îmbrăcat pentru a impresiona. Până și fotoreporterul a tras o mulțime de cadre cu actrița. Vedeta a apărut într-o rochie lungă cu flori care îi punea în valoare silueta. Ea a fost fotografiată în timp ce se întreținea cu prietenii pe balconul apartamentului ei din Sidney, scrie Daily Mail. Actrița și-a legat părul lung și roșu-portocaliu la spate și zâmbea în timp ce se relaxa cu invitații săi, privind apusul de soare.

Soțul său, Keith, a fost fotografiat îmbrăcat într-un tricou imprimat, un blazer negru și pantaloni asortați.

Nicole s-a întors în Australia dintr-o călătorie în SUA cu cele două fiice ale sale, Sunday de 13 ani  și Faith în vârstă de 10 ani, efectuată luna trecută, unde își promova noul său film „Being the Ricardos”.

Nicole Kidman, la al doilea mariaj

Ea și Keith s-au căsătorit în 2006, la cinci ani după despărțirea actriței de actorul Tom Cruise, cu care are doi copii adoptați, Isabella, 28 de ani, și Connor, 26 de ani. Nicole Kidman a dezvăluit recent secretul din spatele căsătoriei ei cu Keith și a spus că sunt un cuplu „destul de normal” care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Vorbind pentru The Australian Women’s Weekly despre relația ei de familie, câștigătoarea Oscarului a spus că păstrarea concentrării asupra familiei ei este una dintre cheile căsniciei de succes. „Trăiesc o parte din viața mea în ochii publicului. Am munca mea, dar viața mea reală este destul de privată. Sunt foarte norocoasă că am o familie foarte unită.  Suntem foarte aproape. Am avut un tată fantastic și am un soț extraordinar. Keith și cu mine suntem un cuplu destul de normal”, a dezvăluit Nicole Kidman.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Recomandarile noastre