Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicu Covaci, din nou internat de urgență la ATI. Ce se întâmplă cu artistul

Nicu Covaci, din nou internat de urgență la ATI. Ce se întâmplă cu artistul
După operația făcută cu ceva timp în urmă, Nicu Covaci părea că e în stare stabilă, dar acum a ajuns din nou la spital. Colegii de trupă au transmis că se află internat la ATI, la Spitalul Județean Timișoara.

Nicu Covaci trece din nou prin momente complicate, acesta fiind internat în cursul zilei de joi, 6 iunie, la secția ATI din Spitalul Județean Timișoara. Colegii, prietenii și familia se roagă pentru sănătatea artistului.

Operat timp de șase ore

Nicu Covaci a început să se simtă rău la începutul lunii martie, când a simțit că îi amorțește fața. După mai multe investigații medicale, a suferit o operație pe creier, de extirpare a unei tumori, diagnosticul pus de medici fiind „proces expansiv intracranian”. Operația a durat atunci mai bine de șase ore, iar artistul a fost externat în luna aprilie.

„Având în vedere că dl. Covaci a trecut printr-o operație delicată, s-a tot spus în presă că a fost o chestiune de urgență și că a trebuit operat de urgență și că a fost cumva pe grabă, în primul rând vreau să vă spun că nu a fost deloc așa. Au fost făcute studii, au fost făcute analize peste analize și nu s-a luat absolut nicio decizie pripită sau necontrolată în prealabil.

„Procesul de recuperare continuă”

Nicu Covaci a ajuns din nou în spital

Acum el este în proces de recuperare, nu aș putea să spun exact cât se estimează să dureze această recuperare numai că fiind un caracter și un fizic puternic, Nicu face pași repezi așa că procesul de recuperare continuă, dar nu foarte mult va dura până când va fi înapoi pe scenă”, a spus Costin Adam la Radio Reșița în acel moment.

Mama lui Nicu Covaci omorâtă de doi bărbați

În anul 1992, Nicu Covaci a trecut prin cele mai grele momente, când și-a pierdut mama în condiții greu de descris în cuvinte, fiind omorâtă de doi bărbați. E vorba de Sandor Carol şi Ruszi Zoltan, care au ucis-o cu 25 de lovituri de cuțit, iar ulterior au dat foc locuinței. „A doua zi după înmormântare, am scos-o din mormânt, am ars-o şi o am acasă, în Spania, într-un vas de argint”, a mărturisit cântărețul cu ceva timp în urmă pentru Adevărul Live.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre