Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, despre situația prin care trece: „Mă simt ca beat, e ceva la creier”

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, despre situația prin care trece: „Mă simt ca beat, e ceva la creier”
Unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, Nicu Covaci trece prin momente foarte grele. Vestea i-a dat peste cap pe cei care îl iubesc și îi respectă meseria.

Nicu Covaci are mari probleme de sănătate și, din nefericire nici un medic din cei care l-au investigat nu au dat vreun diagnostic satisfăcător. Vestea i-a întristat pe cei care îi iubesc muzica.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, trece printr-o situație îngrozitoare și susține că a ajuns să-i fie greu chiar să iasă din casă. Celebrul cântăreț, în vârstă de 76 de ani, spune că a încercat să găsească ajutor la mai multe spitale atât din București și Timișoara, dar a fost și în Spania. Însă fiecare medic i-a dat un alt diagnostic. Și în aceste condiții, chinul a devenit și mai mare.

Artistul este îngrozitor de amețit

În ce constă problema mare pe care Nicu Covaci nu poate să o rezolve? Artistul spune că începe să se simtă foarte amețit imediat ce se ridică în picioare. Nicu susține că această stare e persistentă de cinci săptâmâni și simte „beat tot timpul. Nu sunt beat de la alcool, mă simt ca beat”. Atât de speriat este încât se întreabă dacă nu cumva „s-a întâmplat ceva la creier”.

Nicu Covaci are mari probleme de sănătate

Artistul a ajuns să administreze 20 de pastile dimineața

Medicii tot încearcă să rezolve problema, dar parcă ceva nu se leagă. Nicu Covaci susține că a ajuns ca în fiecare zi să ia un pumn de medicamente, dar se simte tot mai rău. Din acest motiv, artistul susține că nu mai are încredere în răspunsurile niciunui medic.

„Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic…”, s-a destăinuit Nicu.

„Nu am familie, nu am copii, nu am decât Phoenix”

Cu ceva timp în urmă, cântărețul a mărturisit că toată viața și-a dedicat-o muzicii și poate de aceea în acest moment „nu am familie, nu am copii, nu am decât Phoenix. Eu pentru Phoenix trăiesc, iar Phoenix-ul trăiește pentru public”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre