Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicușor Dan se ascunde după ce un copil a fost rănit grav de o statuie, în Primăria Capitalei? Ultimele informații

Nicușor Dan se ascunde după ce un copil a fost rănit grav de o statuie, în Primăria Capitalei? Ultimele informații
Copil de 6 ani, rănit grav după ce o statuetă amplasată la intrarea în Primaria Capitalei a căzut pe el.

Micuțul a fost dus de un motociclist SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului de copii Grigore Alexandrescu, informează infoactual.ro

Noi informații:

Incidentul a avut loc la sediul principal al Primăriei Capitalei, recent renovat. Băiatul se afla chiar la intrarea principală în Primăria Municipiului București împreună cu tatăl său.

Incidentul a avut loc în jurul orei 13.40, a transmis Poliția Capitalei.

„Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 au fost sesizați cu privire la faptul că, în interiorul unei instituții publice, o statuetă ar fi căzut peste un minor”, a informat Poliția Capitalei. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în momentul de față efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Aceasta este statueta care s-a prăbușit peste copil. Se pare că acea coloană din piatră nu era asigurată.

Primarul Nicușor Dan nu a ieșit cu declarații la mai bine de o oră după ce a avut loc incidentul. Presa a formulat mai multe solicitari pentru ca edilul să comenteze subiectul, însă acesta nu le-a dat curs.

Sursă: Infoactual.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre