Simona Ionescu / Redactor Șef

Nikita de România lucrează la propriul film. „Foarte multă lume se va regăsi în suferința mea”

Nikita de România lucrează la propriul film. „Foarte multă lume se va regăsi în suferința mea”
Toată România o cunoaște pe Nikita, femeia puternică care a reușit în viață pe propriile puteri. Blonda a revenit în România și lucrează la propriul film.

Nikita de România își împlinește un mare vis: își face propriul film, unde vrea să expună toată povestea ei de viață. Și e convinsă că va avea mare succes.

A trecut prin probleme, a suferit enorm, dar niciodată nu și-a pierdut încrederea în Dumnezeu. Nikita le-a dat o veste extraordinară fanilor săi: lucrează la propriul film și e sigură că multe persoane se vor regăsi în această peliculă. „Filmez un film despre copilăria mea, de când m-am născut până azi, foarte multă lume o să se regăsească în suferința mea, că foarte mulți au suferit în viață, fiecare om are crucea lui.

Nu toată lumea poate să învingă în această lume, eu am doi copii, am anii pe care îi am și pe zi ce trece sunt tot mai tânără. Sunt mai aproape de Dumnezeu în ultimii ani.”, a declarat blonda pentru Spynews.

Nikita lucrează la propriul film

Fericită alături de noul iubit

La capitolul iubire, Nikita n-a fost prea norocoasă, dar se pare că acum s-a spart ghinionul și l-a găsit pe bărbatul pe care l-a așteptat o viață întreagă. E vorba de un bărbat din Elveția care i-a furat inima și știe să o aprecieze așa cum merită. „Pentru mine pe primul rând e Dumnezeu, îi mulțumesc să sunt o femeie puternică, nu depind de absolut nimeni, nu am nevoie de absolut nimeni, doar de Dumnezeu.

Atât e în viața mea. Dumnezeu, copiii mei, iubitul meu, Michele Morrone, copiii lui Michele Morrone, Marcus si Brendo, și atât. Pentru mine nu există prieteni, decât contul bancar al meu, că sunt femeie independentă, relații și cunoștințe.”, a precizat Nikita. Blonda spune că își iubește enorm partenerul și se simte, la rândul său, iubită, iar acesta îi dă putere să meargă mai departe.

În ceea ce îi privește pe bărbații din România, Nikita e de părere că sunt „numai pe interes, vagabonzi, depinde și din ce familie ești, dar cu românii nu ai să vezi cuvinte de iubire tot timpul.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre