Simona Ionescu / Redactor Șef

Nimeni nu a știut! Anei Prodan i-a murit un copil. Și-a făcut curaj și a vorbit despre tragedia care a marcat-o

Nimeni nu a știut! Anei Prodan i-a murit un copil. Și-a făcut curaj și a vorbit despre tragedia care a marcat-o
Anamaria Prodan părea să fi depășit momentele tulburi ale despărțirii de cl care, ani la rând i-a fost „soare” și dragostea vieții ei. acum Laurențiu Reghecampf e la casa lui, alături de altă femeie. Iar Ana a rămas cu amintirile dureroase.

Un lucru știut de puțină lume e acela că Anei Prodan i-a murit un copil. În contextul în care fostul ei soț tocmai a aflat, odată cu toți fanii lui și ai partenerei sale, că va fi tată din nou, impresara a decis să vorbească public despre fetița nenăscută a ei cu Laurențiu Reghecampf. A fost un episod dureros, sarcina fiind pierdută  cu trei luni înainte de termen.

Zilele trecute, Laurențiu Reghecampf  și-a aniversat ziua de naștere. El a fost sărbătorit de iubita sa, Corina Caciuc, care l-a întâmpinat cu un tort surpriză. Tânără i-a făcut cel mai frumos cadou aniversar. Încă un copil. Așa a și scris pe tort: 1 + 1 = 4. Toată lumea a înțeles imediat de ce. După micul Liam, urmează, dacă e să interpretăm declarațiile fostei soții a bărbatului, o fiică. Cel puțin, așa știe ea că și-ar fi dorit.

Anei Prodan i-a murit un copil. Trebuia să fie fiica ei și a lui Reghe

Anamaria Prodan a apărut la WowNews, alături de Camelia Ionescu, ocazie cu care a rememorat unul din cele mai dramatice episoade din viața ei, acela  al pierderii sarcinii în perioada în care era soția iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Așa cum știți, cei doi au un fiu împreună, Laurențiu junior, dar se pregăteau să aibă și o fiică.

„Am pierdut o sarcină în șase luni. Trebuia să fie fetiță. Dumnezeu a știut probabil cum le așază pe toate. Patru au fost suficient de crescut. Mi-am dorit atât de mult pentru el, pentru că a pierdut o fetiță, și îmi doream foarte mult să îl văd fericit. Am trăit, cumva, pentru el”, a spus Anamaria Prodan. Impresara mai are după fiice, adulte, din prima ei căsnicie, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu.

În relație, atunci când au devenit cuplu, Laurențiu a venit și cu fiul său cel mare, Luca. Înainte de relația cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au avut împreună doi copii: o fiică și un fiu, însă,  din păcate, Ana Lisa Cristina Reghecampf s-a stins din viată la doar o lună după ce a împlinit primul an de viață.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre