Simona Ionescu / Redactor Șef

Nimeni nu-l mai iubește pe Kanye West. Decizie uluitoare a tatuatorilor din Marea Britanie

Nimeni nu-l mai iubește pe Kanye West. Decizie uluitoare a tatuatorilor din Marea Britanie
Ultimele  săptămâni au dat peste cap cariera lui Kanye West. Vedeta de peste ocean și-a pierdut statutul de miliardar, odată cu numeroasele contracte cu firme importante. Și lucrurile nu se opresc aici.

Cu adevărat nimeni nu-l mai iubește pe Kanye West, toți cei care au avut de-a face cu el sunt dezgustați de comportamentul din ultima perioadă a artistului. Și toți vor să se țină cât mai departe. Și să nu mai fie asociați în niciun fel cu acesta. Mulți dintre prietenii lui, printre care și Justin Bieber i-au spus „pa” și au renunțat la prietenie, după afirmațiile jignitoare făcute împotriva evreilor și a femeilor.

Nimeni nu-l mai iubește pe Kanye West, toți îl vor șters din viața lor

Britanicii însă au făcut ceva neașteptat. Un salon de artiști tatuatori a luat decizia de a veni în sprijinul celor care până lunile trecute îl divinizau pe artist. Ei sunt dispuși să le îndepărteze tatuajele care îl reprezintă pe fostul soț al lui Kim Kardashian, gratuit. Inițiativa a fost anunțată public, iar acum foștii fani ai lui Kanye West fac coadă la salon.

Studentă: „Nu-l mai vreau pe pielea mea”

O studentă britanică în vârstă de 24 de ani se declară „dezgustată şi revoltată” de remarcile antisemite ale lui Kanye West. Fană înfocată, aceasta și-a tatuat în trecut portretul artistului preferat pe corp. Iar acum abia așteaptă să scape de el. Ea urmează să scape de tatuajul ei cu chipul rapperului american, la Londra, fără a plăti niciun ban, relatează sâmbătă AFP.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAAMA (@naamastudios)

În urmă cu doi ani, Kimberley Westgarth, studentă la arhitectură, şi-a tatuat portretul rapperului, înfăţişat cu lacrimi de sânge, pe braţul stâng. A ales acest tatuaj pentru că, spune tânăra, iubea „muzica lui” şi ceea ce apăra artistul, în special „comunitatea bipolară”, tulburare de care tânăra a suferit. „Îl idolatrizam pe atunci”, a spus ea. Însă, recentele remarci antisemite ale rapperului şi admiraţia pentru de Hitler, declarată, au schimbat totul. „Nu-l mai vreau pe pielea mea”, a mărturisit studenta.

Britanii se înghesuie să își îndepărteze tatuajele cu Kanye West

Kimberley Westgarth va avea nevoie de 12 şedinţe cu laser pentru a scăpa de acest tatuaj. Procesul constă în pulverizarea cu ajutorul laserului a particulelor de tuş care sunt apoi eliminate treptat de organism. Va scăpa definitiv de tatuajul cu Kanye Weste, peste un an. Deschis în urmă cu doi ani în cartierul elegant Marylebone din Londra, studioul Naama a lansat un program intitulat „a doua şansă”. Acesta constă în îndepărtarea tatuajelor care au devenit de-a lungul anilor o povară.

Programul a fost extins la tatuajele cu Kanye West. Îndepărtarea tatuajelor indezirabile se realizează gratuit. Deja peste 100 de britanici au cerut să fie programați pentru îndepăratrea chipului rapperului.

Amintim că toate brandurile mari cu care Kanye West avea contracte au rupt legăturile  cu el în ultimele săptămâni. Printre acestea se numără producătorul de echipamente sportive Adidas, lanţul pret-a-porter Gap şi casa de modă Balenciaga.

Sursa foto: Instragram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre