Simona Ionescu / Redactor Șef

Noi acuzații de viol la Hollywood. E vizat producătorul acuzat și de Angelina Jolie și Hayek

Noi acuzații de viol la Hollywood. E vizat producătorul acuzat și de Angelina Jolie și Hayek
S-a vindecat de COVID-19, însă asta nu înseamnă că e foarte norocos. Cunoscutul producător de la Hollywood Harvey Weinstein s-a ales cu noi acuzații de viol. Magnatul are deja o condamnare pentru aceeași infracțiune.

Scandalurile sexuale se țin lanț la Hollywood. Vineri, magnatul Harvey Weinstein, care în trecut a fost acuzat și condamnat pentru viol și agresiune sexuală, s-a ales cu noi acuze, din partea a două femei, care și-au depus plângerile la un tribunal din Los Angeles, potrivit AFP.

Noile acuzații se referă la „un incident care a avut loc între septembrie 2004 și 2005 în timpul căruia Weinstein ar fi violat o femeie într-un hotel din Beverly Hills”, spune procurorul Jackie Lacey din Los Angeles, care le mulțumește  pe această cale victimelor care au avut curaj să facă publice ororile prin care au trecut, dând astfel curaj și altora să vorbească.

Fostul producător în vârstă de 68 de ani este, de asemenea, „acuzat că a violat de două ori o altă femeie, în noiembrie 2009 și noiembrie 2010”, tot într-un hotel din Beverly Hills, se adaugă în comunicatul transmis de autorități și care nu a dezvăluit identitatea victimelor.

Acuzat în instanță de cinci femei violate. Două au câștigat deja

Până acum, producătorul hollywoodian Harvey Weinstein este acuzat în Los Angeles de viol și agresiune sexuală comise asupra a cinci femei. Dacă va fi condamnat, el riscă până la 140 de ani de închisoare.

În California, precum și la New York, Weinstein neagă faptele și asigură că toate relațiile sexuale de care este acuzat au fost, de fapt, consimțite. Acum mai trebuie să și demonstreze acest lucru.

Weinstein fusese deja acuzat, din ianuarie 2019, că a intrat cu forța în camera de hotel a unei femei pentru a o viola, pe 18 februarie 2013, și apoi că a agresat-o a doua zi într-o cameră de hotel din Beverly Hills. Ulterior, el a fost acuzat că a agresat o femeie în Beverly Hills în mai 2010.

Angelina Jolie şi Salma Hayek l-au acuzat public

Compensaţii în valoare de 19 milioane dolari trebuie să achite fostul mare producători de filme de la Hollywood, Harvey Weinstein, victimelor sale. Acesta a fost condamnat pentru abuzuri sexuale. Aproape 90 de femei, între care Angelina Jolie şi Salma Hayek, l-au acuzat public.

Mai multe victime ale agresiunilor sexuale comise de Harvey Weinstein, găsit vinovat în februarie de viol, primesc compensații financiare serioase pentru ororile prin care au trecut. Nu mai puțin de 19 milioane de dolari vor avea de împărțit, în urma acțiunii comune depuse în instanță și aprobate, marţi, de  procurorul statului New York.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Iată cel mai răsfățat membru al familiei Oțil – Prisăcariu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre