Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” locuiește împreună cu logodnica sa, modelul Gabriela Prisăcariu. Cei doi duc o viață de familie și se gândesc inclusiv la nuntă, după ce vedeta TV i-a pus iubitei sale pe deget inelul cu diamant.

Dar cei doi nu sunt singuri. De ceva timp au acasă un al treilea membru al familiei, care le solicită toată atenția. Este vorba de Gălușcă, o pisicuță tigrată. Între curse de raliu, emisiuni tv, călcat rufe și sport, dani Oțil își face timp să se joace cu pisicuța. Mai nou însă, se pare, prezentatorul tv trebuie să se ocupe de educația pisicii care atentează la echipamentul lui sportiv.

Pisica, un pui care are chef să roadă lucruri, s-a apucat de ros adidașii vedetei, dar și hainele de sport. Când nu încearcă să distrugă lucruri prin casă, epuizată de atât efort, dar și de statutul de pisicuță VIP, micuța Gălușcă doarme neîntoarsă pe unde apucă.

O pisică neastâmpărată

Cei doi au mai avut o pisică, în trecut. „Gabriela nu a pus mâna pe pisică în viața ei până să mă cunoască pe mine. Avea fobie de mică. Și acum, la vârsta asta, acum ține pisica în brațe, se joacă cu ea”, declara Oțil într-un matinal, la scurt timp după ce în casa s-a trezit cu primul motănel. Între timp pisicuța nu mai e în familia lor, dar o alta, tigrată, i-a luat locul.

Și Oțil și Prisăcariu postează imagini cu pisica, dar și filmulețe haioase. În august, cei doi s-au filmat în pat, văzându-li-se picioarele goale, în timp ce așteptau, la televizor, știri despre evoluția pandemiei. Într-un moment pisicuța a sărit la picioarele lor, atrasă de mișcarea degetelor fotomodelului.

Oțil și-a găsit marea dragoste, după Mihaela, în 2018

Dani Oțil a dat lovitura la finalul anului  2018.  S-a ”lipit” de cea mai râvnită domnișoară: Gabriela Prisăcariu, model de succes, care în anul 2015 a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Tânăra a absolvit Dreptul. Rutina ei zilnică include ore bune petrecute în sala de fitness, iar asta a contat mult pentru Dani Oțil, care este, și el, pasionat de sport. În ultima vacanță de iarnă, petrecută într-un loc exotic, Dani i-a pus iubitei inelul de logodnă pe deget, iar aceasta a spus „Da”.

Dani Oțil și-a câștigat notorietatea după ce a devenit amantul Mihaelei Rădulescu, cu care a avut o relație de mai mulți ani. După separare, cei doi au rămas în relații amiabile.

Sursa foto: Instagram

Veste din lumea showbiz-ului apus. O fostă divă și-a schimbat viața radical. Nu o mai recunoașteți pe stradă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri