Veste din lumea showbiz-ului apus. O fostă divă și-a schimbat viața radical. Nu o mai recunoașteți pe stradă

Veste din lumea showbiz-ului apus. O fostă divă și-a schimbat viața radical. Nu o mai recunoașteți pe stradă
A fost bucurie mare, vineri, 2 octombrie, în familia vedetelor din anii 2000, a divelor lipsite de inhibiții și care aveau mai toate rol de „asistente” în diverse emisiuni. Diva-divelor, Sânziana Buruiană, a adus pe lume cea de-a doua fiică a ei și a lui Nicolae Zuluf.

În vârstă de 36 de ani, Sânziana Buruiană a adus-o pe lume pe Antonia, prin operație cezariană. Fetița a cântărit la naștere 3,7 kilograme.


„A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza. Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”, a spus Sânziana, care s-a pus imediat pe picioare după intervenția chirurgicală și s-a ridicat pentru o poză cu fiica ei. Bineînțeles, înainte s-a fardat, și-a aranjat părul ca să aibă o amintire frumoasă din prima zi cu fiica ei.

Nicolae Zuluf, soțul ei, a fost și el foarte emoționat de acest eveniment și le-a transmis pe Facebook tuturor prietenilor: „Va mulțumesc din suflet la toată lumea și sa va dea Dumnezeu ce-mi doresc eu la. Familia. Mea!”, a scris fericitul tătic.


Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf au pregătit temeinic marele eveniment și au publicat de-a lungul timpului poze cu amenajarea camerei pentru noul bebeluș. Cei doi au optat pentru roz satinat.
A renunțat la carieră și s-a dedicat familiei
„Sânzi”, așa cum era alintată pe vremuri, a renunțat complet la lumea mondenă, la fițe și la cluburi, dedicându-se total familiei. Are o fetiță de 4 ani, iar acum a venit și a doua.

În urmă cu ceva timp, ea a uimit lumea din care făcea parte spunând că încă își mai alăptează fiica, în vârstă de patru ani. „Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez. Nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme.
Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea. Am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lui armonioasă”, a spus vedeta despre fetița ei, pentru click.ro.

Exclusiv. Super-transformarea prin care trece Antonia. Artista îi dă „replica” Iuliei Albu