Simona Ionescu / Redactor Șef

Noi detalii șocante apar în cazul morții actorului Matthew Perry

Noi detalii șocante apar în cazul morții actorului Matthew Perry
Moartea celebrului actor din serialul Friends  continuă să fie un eveniment șocant ce a îndurerat milioane de oameni. Poliția investighează cazul în timp ce legiștii caută să stabilească cu exactitate cauza decesului.

Pe măsură ce ancheta polițiștilor avansează, noi detalii șocante au apărut în cazul morții actorului Matthew Perry. Oamenii legii au stabilit că trupul acestuia nu a stat mult timp în cada de hidromasaj în care a fost găsit. Surse din cadrul forțelor de ordine au declarat pentru TMZ că trupul lui Matthew Perry nu era îmbibat cu apă când primii paramedici și agenți au sosit în casa sa din Pacific Palisades și l-au declarat mort la fața locului.

Detaliul aruncă o nouă lumină asupra tragediei. Acesta dovedește că actorul murise cu puțin timp în urmă, la scurt timp după ce intrase în jacuzzi. Și, în plus, a fost descoperit în perioada imediat următoare.

Pentru relaxare, Matthew Perry obișnuia să stea seara în jacuzzi, așa cum a fost surprins de camerele de supraveghere și cu o seară înainte să fie găsit mort (Sursa foto: TMZ)

După ce vineri a luat masa în compania unei brunete a cărei identitate nu se cunoaște încă, Matthew Perry era singur în casa sa atunci când a murit. Peste zi, în sâmbăta fatidică, jucase pickleball, la Riviera Country Club. Toată lumea se întreabă, în acest context,  dacă nu cumva ar fi putut fi salvat în cazul în care  altcineva ar fi fost în jur sau dacă asistentul său ar fi ajuns mai devreme la el acasă.

Conform informațiilor obținute de sursa citată, Matthew Perry a ajuns acasă de la Riviera Country Club și și-a trimis asistentul să preia o comandă. Când  asistentul s-a întors acasă, Matthew inconștient în jacuzzi, astfel că asistentul a sunat imediat la 911.

Ultimele detalii în cazul morții actorului Matthew Perry

Presa de peste ocean arată că locuința celebrului actor a fost percheziționată în căutare de droguri sau alte substanțe ilegale, având în vedre inclusiv istoricul dependenței acestuia, din trecut. Oamenii legii nu au găsit droguri. Însă, în schimb,  au descoperit medicamente Rx (n.r. – care se eliberează exclusiv pe bază de rețetă securizată) în casă, inclusiv antidepresive și medicamente anti-anxietate.

Nimic din ceea ce a făcut în ultimele ore din viață Matthew Perry nu a anunțat tragedia ( Sursa foto: Instagram)

Sursele TMZ spun că printre aceste medicamente se afla și un medicament care tratează BPOC. BPOC este prescurtarea pentru boala pulmonară obstructivă cronică. Acest medicament este adesea folosit pentru a trata persoanele care au emfizem sau bronșită cronică.

Actorul încerca să se lase de fumat

Matthew Perry a fost fumător în timpul vieții sale, dar, în lumina ultimelor informații, se pare că încerca să se lase. Oamenii legii au găsit inclusiv plasturi Nicorette și gumă de mestecat Nicorette în casa sa. Nicorette este cel mai folosit tratament pentru a scăpa de dependența de nicotină. Se pare că Matthew Perry abordase cât se poate de serios renunțarea la țigări și recuperarea sănătății sale.

Medicul legist din L.A. County nu a stabilit încă o cauză oficială a morții actorului. Rezultatele toxicologice vor apărea după cel puțin 6 săptămâni.

Sursa foto: Instagram, TMZ

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre