Simona Ionescu / Redactor Șef

Noi fotografii cu Brad Pitt și noua sa iubită… mai veche

Noi fotografii cu Brad Pitt și noua sa iubită… mai veche
Imaginați-vă! Brad Pitt, 56 de ani, și modelul german Nicole Poturalski, 27 de ani, super flirtează într-o noapte acum... nouă luni. Cei doi apar împreună alături într-o lojă VIP la spectacolul lui Kanye West de la Hollywood Bowl din Los Angeles, care a avut loc în noiembrie 2019.

Noi fotografii cu perechea momentului au apărut în spațiul public, după ce vestea că Brad Pitt are o nouă iubită a făcut deja înconjurul planetei.

O sursă a confirmat joi, pentru Daily Mail, că relația e cât se poate de reală, cei doi se întâlnesc:  „Se văd reciproc, acum se bucură de vacanță împreună”.  Miercuri, Brad și Nicole au fost văzuți ieșind din aeroportul francez Le Castellet. Se credea că brad va merge la moșia de la Château Miraval, moșia pe care a cumpărat-o pentru 67 de milioane de dolari în 2011 alături de fosta sa soție, Angelina Jolie, 45 de ani.

Fotografiați împreună încă din toamna anului trecut

În timpul concertului lui Kanye West din Hollywood Bowl din Los Angeles, care a avut loc în noiembrie 2019, Brad Pitt a ocupat o lojă VIP împreună cu modelul Nicole Poturalski. La un moment dat, Brad și Nicole și-au atins dulce degetele în timp ce așteptau să înceapă concertul.  După cum se vede din imaginile care au apărut acum în public, atât Brad cât și Nicole se bucurau clar unul de compania celuilalt în timp ce discutau așteptând concertul împreună.

Nicole e un model de maxim succes

Un model împlinit, frumusețea brunetă Nicole are deja în palmares copertele revistelor ELLE, Cosmopolitan și Marie Claire.  În prezent ea e sub contract  cu două celebre agenții de modelling:  Next Management din Los Angeles și A Management din Germania.


Adevărul despre indidentul din Mykonos. De ce Harry Maguire a crezut că e răpit

Bănel Nicoliță, îndrăgostit – lulea. Ce a fost în stare să facă


Pe de altă parte, procesul de divorț dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a intrat în al patrulea an. În martie, anumite surse susțineau că Brad nu s-a văzut cu nicio femeie după separarea de Angelina, în 2016, cu care a avut o căsătorie de doi ani și o relație de 12. Brad și Angelina au  șase copii, unii naturali și alții adoptați.

Nu în ultimul rând, la începutul acestui an, s-a crezut că Brad se întâlnește cu actrița Alia Shawkat, precum și cu fosta sa iubită Jennifer Aniston, după ce au fost fotografiați împreună la Screen Actors Guild Awards, în ianuarie.

Sursa foto:  Daily Mail, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre