Simona Ionescu / Redactor Șef

Nostradamus, predicții cutremurătoare pentru 2025. Se anunță vremuri grele pentru omenire

Nostradamus, predicții cutremurătoare pentru 2025. Se anunță vremuri grele pentru omenire
Unul dintre cei mai mari clarvăzători ai lumii, Nostradamus, a făcut previziuni terifiante pentru 2025. Europa se va afla într-o situație foarte grea.

Nostradamus, astrolog, medic francez și renumit clarvăzător, care a trăit în anii 1500, a făcut predicții grele despre Europa anului 2025, menționând că va fi implicată în „războaie crude”. „Ciuma antică va fi mai rea decât dușmanii”, a spus acesta, potrivit history.co.uk.

Război în Europa

Nostradamus anunță vremuri grele pentru Europa în 2025

„Prin războiul lung toată armata e epuizată, astfel încât nu se găsesc bani pentru soldați. În loc de aur sau argint, vor ajunge să bată monedă de piele, alamă galică, și semnul semilunii”, ar fi spus clarvăzătorul.

Menționarea alamei galice, susțin specialiștii, sugerează implicarea Franței, în timp ce semiluna indică Turcia. Ambele țări și-au exprimat sprijinul pentru Ucraina în trecut, așa că ar putea avea un rol în rezolvarea conflictului. Cu toate acestea, s-ar putea ca lucrurile să nu fie tocmai liniștite pe frontul european și de data aceasta Marea Britanie ar putea fi implicată.

„Când cei de pe meleagurile Europei vor vedea Anglia așezându-și tronul în spatele, flancurile ei, vor fi războaie crude. Ciuma antică va fi mai rea decât dușmanii”, a văzut Nostradamus. Menționarea Angliei (conceptul de Marea Britanie nu exista pe vremea lui Nostradamus) poate fi un indicator al referendumului Brexit și al consecințelor sale.

Baba Vanga spune despre un conflict care „va devasta” continentul în 2025

Și Baba Vanga a vorbit despre același lucru în prezicerile sale despre anul viitor. Aceasta a avertizat cu privire la un conflict care va „devasta” continentul în anul următor, după ce anterior a anunțat invazia Ucrainei, precum și atacurile din 11 septembrie din New York în 2001.

Bulgăroaica, care a făcut predicții până în anul 5079, când a spus că va fi sfârșitul lumii, a menționat că Rusia va domina globul. De asemenea, Baba Vanga a văzut că Vladimir Putin va câștiga primele sale alegeri prezidențiale la Moscova cu 21 de ani înainte.

„Devine și stăpânul lumii”

Baba Vanga, predicții cutremurătoare despre 2025

 „Toate se vor dezgheța, ca gheața, doar unul va rămâne neatins. Gloria lui Vladimir, gloria Rusiei. Totul va fi îndepărtat de ea din cale și nu numai că va fi păstrat, dar devine și stăpânul lumii”, a relatat la un moment dat.

Baba Vanga nu a văzut-o pe Kamala Harris președinte al SUA

Pe 5 noiembrie, americanii urmează să-și aleagă președintele. Se vor duela Donald Trump și Kamala Harris, care candidează pentru a deveni prima femeie președinte, precum și primul președinte de origine indiană și al doilea președinte de origine neagră.

Însă previziunea Babei Vanga aruncă un verdict condamnabil pentru Kamalla. Ea a prezis anterior că Barack Obama va deveni primul președinte de culoare al SUA, dar a și avertizat că va fi și ultimul președinte de culoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri