Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe Al Treilea Război Mondial? Noul Nostradamus spune că este „la doar câteva săptămâni distanță”

Începe Al Treilea Război Mondial? Noul Nostradamus spune că este „la doar câteva săptămâni distanță”
Folosind versiunea hindusă a astrologiei numită vedică, noul Nostradamus a numit data exactă la care ar putea începe cel de-Al Treilea Război Mondial. Conflictul ar putea începe foarte curând.

Noul Nostradamus a desemnat data exactă la care va începe cel de-al Treilea Război Mondial, după ce a prezis corect escaladările dintre mai multe națiuni inamice.

„Harta karmei noastre”

„Noul Nostradamus” Kushal Kumar, care pretinde că este un astrolog care „vede” evenimente mondiale, a spus recent cum vor crește tensiunile între Israel și Hamas, între cele două părți ale Coreei, China și Taiwan și între Rusia și NATO.

Deși unii ar spune că acestea sunt obiective evidente, Kumar s-a folosit de harta astrologică vedică pentru a face acest lucru. Pentru cei neștiutori, harta se bazează pe cultura hindusă și se presupune că este o „hartă a karmei noastre” folosind alinierea planetară și stelară.

„Liderul sau liderii înrudiți din astfel de regiuni au probleme grave de sănătate sau demisionează”

Începe al Treilea Război Mondial?

Acum Kumar l-a folosit pentru a prezice data exactă la care ar trebui să înceapă cel de-Al Treilea Război Mondial. Și crede că mai sunt doar câteva săptămâni până atunci.

„2024 a fost prezis a fi îngrijorător în ceea ce privește condițiile de război în punctele fierbinți din întreaga lume, în special în jurul datei de 8 mai.

A fost indicat purtând cea mai mare escaladare în astfel de fronturi de război precum Coreea, China-Taiwan, Orientul Mijlociu, implicând Israelul și alții din Orientul Mijlociu, și Ucraina-Rusia. Pe de altă parte, NATO s-ar putea înfuria. Au fost indicate, de asemenea, unele indicii că liderul sau liderii înrudiți din astfel de regiuni au probleme grave de sănătate sau demisionează.

În plus, s-a indicat, de asemenea, că sectorul aviației și turismul sunt afectate puternic, iar alerta a fost, de asemenea, lansată împotriva circumstanțelor conspirative sau înșelătoare”, a spus acesta.

Astrologul a menționat că a dat aceste informații pentru a atenționa lumea ce s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre