Predicțiile lui Nostradamus pentru regele Charles în 2024. Un alt Nostradamus prezice pentru Harry și Meghan

Predicțiile lui Nostradamus pentru regele Charles în 2024. Un alt Nostradamus prezice pentru Harry și Meghan
La cât de șocant de exacte au fost profețiile lui Nostradamus, experții au analizat acum ce ar putea însemna previziunile sale pentru 2024, iar regele Charles ar putea avea motive de îngrijorare, susține The Mirror. Și Harry și Meghan se pare că vor începe un 2024 nu prea bun, prezice un alt Nostradamus, apărut în spațiul public de câțiva ani.

Meghan și Harry vor avea un 2024 plin de probleme, le-a prezis „noul Nostradamus”. Nici pentru regele Charles nu se anunță lucruri extraordinare, a lăsat scris celebrul Nostradamus.

Una dintre previziunile majore ale lui Nostradamus face referire la un „rege al insulelor” care va fi „alungat cu forța”, astrologul făcând referire și la dramă, război și tsunami. Evident, Nostradamus nu a dat vreun nume, dar unii experți consideră că ar putea fi vorba de regele Charles. În cartea sa, expertul Mario Reading, care a murit în 2017, a vorbit despre catrenele lui Nostradamus, strofe de patru rânduri, care sunt indexate cu numere pentru a se corela cu datele, a relatat The Guardian.

Din acest motiv, catrenul 10/22 se spune că a prevăzut moartea reginei, care va muri în jurul anului 2022, la vârsta de 96 de ani. Catrenul 10/22 al lui Nostradamus spunea mai departe: „Pentru că nu au fost de acord cu divorțul său. Un bărbat pe care mai târziu l-au considerat nedemn. Poporul îl va alunga cu forța pe regele insulelor. Va fi înlocuit cu un om care nu se aștepta să fie rege”.

Regele va abdica?

Reading mai susține că versetul 10/22 prezice, de asemenea, că regele Charles va abdica pentru că este „obosit de atacurile persistente atât la adresa sa, cât și a celei de-a doua soții”, din cauza „esentimentelor pe care o anumită parte a populației britanice le are față de el, ca urmare a divorțului său de Diana, prințesa de Wales”. Și asta nu e tot… Se crede că prințul Harry ar putea deveni următorul rege, în locul fratelui său mai mare, William.

Nostradamus vorbește și un nou Papă

Ar putea exista chiar și un nou papă, potrivit lui Nostradamus: „Prin moartea pontifului foarte bătrân, va fi ales un roman de vârstă bună”. Papa Francisc, liderul Bisericii Catolice, va împlini anul viitor 88 de ani și a suferit o serie de probleme de sănătate.

Profeții anunță probleme mari pentru familia regală

Problemele legate de tsunami au fost, de asemenea, citate de astrolog, care vorbește despre o serie de „mari inundații”, care vor lovi anumite părți ale lumii. Iar acestea vor fi urmate de o „mare foamete”. Prezicerile profetului sună astfel: „Pământul uscat va deveni mai uscat și vor fi mari inundații”.

Harry și Meghan se vor certa îngrozitor, spune „noul Nostradamus”

După cum știți a mai apărut un prezicător care-și spune „noul Nostradamus”. Potrivit lui, va urma anul 2024 cu multe probleme pentru Harry și Meghan. El spune că aceștia se vor certa îngrozitor, iar acest lucru va aduce cu sine consecințe, spune Craig Hamilton-Parker, numit de presa internațională „noul Nostradamus”, care a făcut publice previziunile pentru anul 2024. El crede că mariajul celor doi e pe muchie de cuțit, iar după scandalul celor doi, Harry nu va ieși prea bine.

„L-am văzut udat sau acoperit cu apă”

„Tot văd chipul furios al lui Harry pe primele pagini ale ziarelor, roșu, furios. Și ceva ce s-a întâmplat la un eveniment public. L-am văzut până și pe Harry fiind atacat în public, acoperit de apă sau ceva de genul – nu cred că ar fi rănit fizic. L-am văzut udat sau acoperit cu apă de parcă ar fi vrut să spună, știi, dezgustul public față de el”, a menționat prezicătorul.

Piedici pentru Meghan

Nici lui Meghan nu-i vor merge lucrurile cum își doresc, pentru că planurile îi vor fi date peste cap. El susține că ar pregăti ceva important, dar nu va fi dus la bun sfârșit.  „Văd că Meghan a scos o carte nouă. Sau plănuiește o nouă carte. Am senzația că va fi fie oprită, fie amânată – ceva mare va merge prost cu asta”, susține „noul Nostradamus”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre