Simona Ionescu / Redactor Șef

Profeția lui Nostradamus despre România. E teribil ce a putut să spună cel mai renumit clarvăzător al omenirii

Profeția lui Nostradamus despre România. E teribil ce a putut să spună cel mai renumit clarvăzător al omenirii
Catrenele lui Nostradamus vorbesc și despre ce se va întâmpla cu România în a doua jumătate a acestui an. De-a lungul timpului, profețiile clarvăzătorului s-au împlinit întocmai.

România va suferi schimbări majore, spun indiciile lui Nostradamus. Clarvăzătorul spune că e posibil să fie vorba și de un conducător neașteptat.

„Când răsăritul se ciocneşte cu apusul, o furtună se va ridica în centrul Europei. Ţara dintre râuri şi mări va fi un câmp de bătălie”, se anunță profeția incredibilă a lui Nostradamus. Se pare că țara prinsă la mijloc va fi chiar România, care, spun specialiștii, va suferi schimbări majore. Se crede că ar fi vorba atât de schimbări politice, cât și de cele socio-culturale.

Se vorbește și de venirea la putere a unui conducător neașteptat

Pe de altă parte, din profeția lui Nostradamus se înțelege și că ar putea veni la putere și un conducător la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

„O stea va răsări din umbre, luminând drumul unei națiuni pierdute. Cu înțelepciune și curaj, va uni poporul. (…) Coroana pierdută se va întoarce, dar nu așa cum era așteptată”.

Profețiile lui Nostradamus despre români

Ce înseamnă asta? Că noul conducător va reuși să facă lucruri cu adevărat incredibile în România, coroana fiind una adaptată vremurilor moderne. Și anii ce vin vor fi marcați de evenimente pentru România. În 2024 vom avea parte de conjuncția Jupiter-Uranus, dar în iulie 2025 vom asista la o altă conjuncție, cea dintre Saturn-Neptun.

Cine a fost Nostradamus

Pe numele său adevărat Michel de Nostredame, celebrul clarvăzător, astrolog dar și medic a văzut lumina zilei în anul 1503 și a trecut la dreapta Domnului în anul 1566. Nostradamus a devenit faimos întregii lumi pentru colecția Centuries, în care descrie cu ce evenimente se va confrunta omenirea. Deși sunt scrise în termeni simbolici, specialiștii lumii au interpretat ce a lăsat Nostradamus omenirii și le-a asociat cu cele mai importante evenimente istorice.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre