Simona Ionescu / Redactor Șef

Nou serial turcesc la Kanal D, cu actori îndrăgiți

Nou serial turcesc la Kanal D, cu actori îndrăgiți
Fanii serialelor turcești motive de bucurie: foarte curând va fi difuzat un nou serial, cu actori talentați și îndrăgiți. Va fi difuzat trei zile pe săptămână: miercuri, joi și vineri.

Toamna vine și cu un serial nou la Kanal D. ”Nemilosul Istanbul” va fi difuzat în curând, cu actori cunoscuți și îndrăgiți din alte seriale.

Nou serial turcesc la Kanal D, cu actori îndrăgiți

Fanii serialelor turcești vor fi mulțumiți. Miercuri, 7 octombrie, de la ora 20:00, va începe seria ”Nemilosul Istanbul”. Va fi trei zile pe săptămână: miercuri, joi și vineri. ”Prețul fericirii” va fi difuzat doar lunea și marțea, după debutul noului serial.

Pe unii dintre actorii acestui serial, fanii serialelor turcești au mai avut ocazia să îi urmărească evoluând în roluri interesante în productii de succes, la Kanal D. Îi vor revedea pe Bahar Sahin (Muge din „Bahar: Viata furata”), Berker Güven (personajul Alexi in „Patria mea esti tu”), Deniz Ugur (Sanem Ilhanli din „Feriha”) sau pe  Mine Tugay (Asuman din „Furtuna pe Bosfor”, si Ender Serez in „Yaman”).

”Nemilosul Istanbul”, serial nou la Kanal D

”Nemilosul Istanbul” spune povestea luptei pentru supraviețuire a unei familii care se zbate să își construiască o viață decentă într-un oraș tentacular, plin de capcane.

Seher Yilmaz (Deniz Ugur) este personajul feminin central al serialului. Ea trăiește cu cei trei copii ai săi în Antalya, un mic oraș din sud-estul Turciei. Sărăcia și lipsa de perspective îi determină să se mute în Istanbul, orașul tuturor posibilităților, locul unde cu toții speră că vor găsi pârghiile necesare pentru a-și construi un rost, o existență demnă.

Drumurile lui Seher se intersecteaza cu cele ale lui  Agah Karacay (Fikret Kuskan), cunoștință mai veche a femeii. Agah este un bărbat bogat,  care s-a mutat din Antakya în Istanbul înaintea lui Seher. Reîntâlnirea va fi un test pentru cei doi, dar și pentru fiecare membru al celor două familii.

Este interesantă prezentarea orașului Istanbul ca un personaj în sine, un amestec de fascinație, pericol, promisiuni, de multe ori deșarte.

Cosmopolitul Istanbul e ca o entitate mustind de viață, de oportunități, dar care te înghite cu totul dacă nu ai calitățile și curajul să îi faci față.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre