Simona Ionescu / Redactor Șef

Noua amantă a lui Vladimir Putin, numită Barbie a Rusiei. De ce s-a despărțit de Alina Kabaeva

Noua amantă a lui Vladimir Putin, numită Barbie a Rusiei. De ce s-a despărțit de Alina Kabaeva
Zvonurile despre iubitele lui Putin au apărut din nou în presa rusă și nu numai. Chiar dacă nu mai este împreună cu Vladimir Putin, Alina Kabaeva nu a lipsit de la învestirea fostului său iubit. A apărut însă și ultima informație despre cine ar fi noua amantă a președintelui de la Kremlin. 

Noua amantă a lui Vladimir Putin a fost numită Barbie a Rusiei. Care a fost motivul pentru care președintele s-a despărțit de Alina Kabaeva. Noua femeie din viața lui Putin este mai mică decât acesta cu 32 de ani.

Are o diplomă în istoria artei și limba indoneziană

Kathy, noua amantă a lui Putin?

În vârstă de 39 de ani, noua amantă a lui Vladimir Putin, Ekaterina Mizulina a fost numită de un critic din presa ucraineană, Barbie a Rusiei. Blonda a fost educată în Marea Britanie și are o diplomă în istoria artei și limba indoneziană. Katya, cum este cunoscută, este fiica senatoarei Elena Mizulina, în vârstă de 69 de ani, o susținătoare cunoscută a lui Putin.

Prima persoană care a adus în discuția relația dintre țarul rus și Katya a fost Alexei Navalnyi, iar despre aceasta se spune că seamănă cu celelalte femei care au trecut prin viața lui Putin. Ekaterina Mizulina se află în fruntea represiunii din Rusia împotriva conținutului online anti-război și este, de asemenea, o mare susținătoare a legislației anti-LGBT.

Alina Kabaeva, obsedată de amor?

Senatoarea Elena Mizulina, mama lui Kathy

La începutul acestui an, Daily Star a dezvăluit că Putin a părăsit-o pe gimnasta olimpică rusă Alina Kabaeva, care ar fi obsedată de partidele de amor, deși cei doi ar avea doi copii împreună. După despărțirea de Putin, Alina Kabaeva s-a întors la prima dragoste și petrece mai mult timp la academia ei de gimnastică din Soci.

Într-una dintre puținele ocazii în care a apărut în public, ea a participat la ceremonia de inaugurare a lui Putin pentru a marca începutul noului său mandat. Ea a urmărit evenimentul într-una dintre cele trei săli, care erau pline cu peste 2500 de invitați.

„Un atlet este la fel ca un războinic”

Putin s-a despărțit de Alina Kabaeva, care se spune că i-ar fi făcut doi copii

La Jocurile Olimpice, Alina Kabaeva a vorbit despre viitorul Rusiei, iar presa spune că a fost cu trimitere către fostul iubit, Vladimir Putin. „Un atlet este la fel ca un războinic. Dacă îți spune conducerea să mergi, atunci trebuie să mergi. Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci. Dacă antrenorul mi-a spus că este imposibil, fie că vreau sau nu, atunci este imposibil”, a spus fosta gimnastă.

Sursă foto: www.slovenskenovice.si

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre