Simona Ionescu / Redactor Șef

Ciucu, furnizorul regal de haine, ar fi înșelat-o pe Alina Sorescu timp de 11 ani. Paparazzii l-au fotografiat cu amanta

Ciucu, furnizorul regal de haine, ar fi înșelat-o pe Alina Sorescu timp de 11 ani. Paparazzii l-au fotografiat cu amanta
La așa ceva chiar că nu s-ar fi gândit nimeni. Despre faptul că Alexandru Ciucu ar fi călcat strâmb în căsnicia cu Alina Sorescu s-au mai auzit zvonuri, dar acum a ieși la iveală un alt lucru ieșit din comun: ar avea o amantă de 11 ani.

Ce face Alexandru Ciucu în timp ce Alina Sorescu suferă după anii pierduți în căsnicia cu croitorul și furnizorul Casei Regale? Are grijă de amanta pe care se pare că o are, nici mai mult, nici mai puțin decât de 11 ani.

Amanta este fostă co-prezentatoare la emisiunea Marinei Almășan

Paparazzi Cancan l-au fotografiat pe Ciucu când și-a luat de la aeroport amanta, o brunetă apetisantă, cunoscută în showbizz-ul românesc. E vorba de Oana Vlădescu, fostă co-prezentatoare la emisiunea Marinei Almășan, de la TVR. Galant din fire, aceasta a întâmpinat-o bucuros la aeroport, apoi cei doi au plecat spre locuința designerului din Pipera. Unde, până nu demult, Ciucu a locuit cu Alina Sorescu și cele două fetițe.

Cei doi au petrecut noaptea împreună, iar a doua zi Oana Vlădescu a plecat să-și vadă de treburile sale. Numai că după ce a preluat-o de la aeroport, tânăra nu s-a așezat lângă Ciucu, așa cum ar fi fost normal, ci pe bancheta din spate. Ce să înțelegem din asta? Că vrea să o țină ascunsă de ochii curioșilor?

Să aibă cei doi o relație de 11 ani?

Alexandru Ciucu și amanta

Chiar dacă Alexandru Ciucu e despărțit de cântăreața Alina Sorescu din 2022, cei doi sunt în acte căsătoriți, dar după cum se vede acest aspect nu-l deranjează deloc pe designer. Surpriza vine abia acum, pentru că cei doi nu se cunosc de ieri, de azi, ci din anul 2013. Când Ciucu și Oana își făceau ochi dulci la o cafenea, iar paparazzi Cancan i-au surprins și au publicat poze. În acea perioadă Alina aștepta primul copil al lui Ciucu. Să fie adevărată ipoteza că Alexandru și Oana o relație de 11 ani, iar Alina să nu fi știut? Sau și-a dat seama mai demult și a închis ochii, crezând în negările soțului și sperând că Ciucu se va întoarce acasă ca fiul rătăcitor? Recent, dintr-o declarație de-a sa reiese că anumite lucruri le-a aflat.

Alina Sorescu: „Lucrurile nu s-au întâmplat din senin”

Procesul nu s-a finalizat nici acum, iar neînțelegerile dintre cei doi soți continuă. Artista Alina Sorescu a spus, în martie, că nu reușește să ajungă la un consens cu fostul soț legat de custodia și vizitarea celor două fetițe.

„Procesul nu este încă finalizat. Procesul se va relua într-o lună, este de fapt apelul la procesul principal care s-a încheiat cu o primă hotărâre acum un an, iar în primăvară se reia. Despre noi se spunea de mai mulți ani că lucrurile nu merg tocmai bine. Se tot spunea în presă că suntem văzuți tot mai des singuri, așa că nu a fost o surpriză așa cum a spus el că lucrurile s-au întâmplat din senin. Nu s-au întâmplat din senin.

Într-un cuplu, mai ales atunci când vorbim de o căsnicie ca a noastră, care a durat 12 ani, lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Lucrurile erau mai vechi între noi. S-a întâmplat ceea ce el și-a dorit, din păcate. Când am depus acțiune de divorț, lucrurile erau începute de 6 luni, iar eu nu am vorbit. S-a auzit despre situația noastră când el a depus ordonanța prin care a cerut domiciliul fetițelor la el. Eu am vorbit despre acest divorț prin prisma programului fetițelor”, a declarat Alina Sorescu.

Cine e amanta

Oana Vlădescu care, spun sursele, și-ar fi trăit povestea de dragoste cu Ciucu într-o discreție totală, provine dintr-o familie cu conturile pline. Aceasta a fost căsătorită, scrie Cancan, iar în urmă cu doi ani a postat câteva fotografii din perioada în care era însărcinată. Nimeni însă nu știe nimic despre soțul său, despre care se crede că ar fi divorțat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre