Simona Ionescu / Redactor Șef

Noua colecție a lui Beyonce, Ivy Park x Adidas. Este o nebunie și se va cumpăra tot

Noua colecție a lui Beyonce, Ivy Park x Adidas. Este o nebunie și se va cumpăra tot
Beyonce a petrecut timp cu familia în timpul carantinei, dar a și lucrat de acasă. Ea a dezvăluit imagini cu modele din cea mai recentă colecție „DRIP 2” de la Ivy Park x Adidas, cu o paletă de culori îndrăzneață.

Beyonce și-a dezvăluit colecția „DRIP 2” de Ivy Park x Adidas, într-o paletă de culori vibrante. Îmbrăcămintea de lounge este cu siguranță o tendință în ultima vreme, așa că suntem imediat atrași de acești pantaloni joggers confortabili. Ce ți-ai mai putea dori? 

Noua colecție Ivy Park

Noua colecție nu este încă disponibilă pentru cumpărare. Beyoncé a postat colecția Ivy Park Instagram, scriind: „DRIP 2 30 octombrie #ThisIsMyPark #IvyPark”. Cântăreața și-a expus curbele superbe într-un costum de baie albastru dintr-o singură piesă, cu dungi verzi pe lateral, o geantă neon cu o clemă verde și un trening galben. Ea a completat ansamblul cu o pereche de cercei și cu lanț de aur, toate asortate cu o pereche de stiletto cu vârfuri transparente.

Colecția oferă o gamă versatilă de piese, de la sport profesionist până la flirty, care se va lansa pe data de 30 octombrie. Beyoncé a postat anterior o scurtă prezentare a colecției prin câteva fotografii cu o câmpie, un apus de soare vibrant, munți și flori. Ea a inclus câteva fotografii din prim-plan ale ei și ale altor modele, cu cuvintele „THIS IS MY PARK”, scrise în alb.

Vedeta a lansat anterior prima sa colaborare cu Adidas în ianuarie, cunoscută pentru aspectele sale maro cu accente portocalii. Ea a avut echipa de marketing perfectă, trimițând piese unor prieteni celebri cu experiență socială precum Kylie Jenner, Lizzo, Megan Thee Stallion, Ellen DeGeneres, Reese Witherspoon, Janelle Monae, Kelly Rowland și mulți alții. Mulți fani ai lui Bey au ratat această colecție, deoarece aceasta s-a epuizat rapid, în decursul unui weekend.

Beyonce în clasamentul Forbes

Queen B a ajuns pe locul 55 în clasamentul Forbes al celor mai bogate femei din America, cu o valoare netă de 420 milioane de dolari.

Beyoncé și-a folosit platformele de socializare pentru a explica publicului despre brutalitatea poliției din Nigeria. Ea a scris într-o declarație adresată celor 155 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram: „Mi-e frică să văd brutalitatea fără sens care are loc în Nigeria. Trebuie să se încheie. Am lucrat la parteneriate cu organizații de tineret pentru a-i sprijini pe cei care protestează pentru o schimbare. Colaborăm cu coaliții pentru a oferi asistență medicală de urgență, hrană și adăpost. Pentru surorile și frații noștri nigerieni, suntem alături de voi”.

Sentință șoc. Fostă vedetă PRO TV condamnată pentru șantaj

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre