Simona Ionescu / Redactor Șef

Noua iubită a lui Tom Cruise nu are o mână. E prima femeie cu care actorul se afișează peste tot. Foto

Noua iubită a lui Tom Cruise nu are o mână. E prima femeie cu care actorul se afișează peste tot. Foto
După ce s-a despărțit în luna februarie de rusoaica Elsina Khayrova, Tom Cruise nu se mai ascunde și se etalează cu noua iubită, pe care a dus-o inclusiv la el la muncă.

Tom Cruise iubește din nou și nu se mai ascunde. Recent, actorul s-a afișat cu noua sa iubită. Actorul din „Misiune Imposibilă”, în vârstă de 62 de ani, a stârnit discuții privind o nouă relație cu cântăreața spaniolă Victoria Canal, pe care a întâlnit-o la festivalul Glastonbury din Anglia la începutul acestui an.

Victoria Canal, în vârstă de 25 de ani, s-a alăturat trupei Coldplay pe scenă pentru concertul lor electrizant din luna iunie, în timp ce Cruise a fost văzut urmărind din zona VIP. Conform surselor, Tom Cruise a întâlnit-o pe cântăreață pentru prima oară la festival, iar în ultimele săptămâni lucrurile au evoluat către o relație de natură romantică. 

Tom Cruise și-a dus iubita pe platourile de filmare 

Se pare că Tom Cruise i-a șocat pe cei din jurul său după ce a invitat-o pe Victoria Canal pe platoul de filmare al “Misiune Imposibilă 8” din Oxfordshire, acest lucru fiind ceva ce face foarte rar, potrivit membrilor echipei, care au spus că gestul a fost “bizar.” 

Conform surselor, Victoria Canal și Tom Cruise ar avea o relație de câteva săptămâni
Foto: Instagram

„Tom a invitat-o pe Victoria să îl privească la filmări toată ziua, iar asta nu e ceva ce face pentru prietenii lui ocazionali. Poate că părea puțin probabil ca ei să devină mai mult decât prieteni, dar sunt aproape de nedespărțit,” a spus o sursă apropiată actorului, referindu-se la diferența de vârstă de 35 de ani dintre cei doi. 

Victoria Canal s-a lăudat pe Instagram cu noua cucerire

La doar câteva zile după ce s-au întâlnit la Glastonbury, cântăreața l-a însoțit pe Tom Cruise la premiera filmului „Twisters” din Londra și chiar a mers cu el în elicopterul care i-a dus la eveniment.

Cei doi au fost văzuți ulterior plimbându-se împreună prin oraș, râzând. 

Tom Cruise, alături de Victoria și fratele acesteia, Nick
Foto: Instagram

„Ne-am întâlnit în culise la Glastonbury și am vorbit despre premiera viitoare la care amândoi urma să mergem, iar el a spus: ‘Vino cu mine!’” a scris Canal pe Instagram.

Se pare că zborurile cu elicopterul au devenit o rutină pentru cei doi, care au fost văzuți la helipadul de la Battersea Power Station din Londra, la doar o săptămână distanță.

Câțiva fani l-au văzut pe Cruise în timp ce încheia afectuos geaca lui Canal înainte să decoleze, adaugă sursa.

Tânăra este protejata lui Chris Martin de la Coldplay

Victoria Canal, care s-a născut fără antebrațul drept din cauza sindromului benzii amniotice, a lansat primul său EP în 2022, care conținea hitul ei uriaș „Swan Song.”

Piesa i-a atras rapid atenția lui Chris Martin de la Coldplay, care a numit-o „una dintre cele mai bune melodii scrise vreodată.”

Victoria Canal este protejata lui Chris Martin de la Coldplay
Foto: Wikipedia

Ulterior, el a invitat-o pe Victoria pe scenă în timpul concertului Coldplay de la Glastonbury, iar artista a semnat un contract cu casa de discuri a lui Martin, Parlophone.

Tom Cruise se distrează, Suri plânge pe stradă 

În timp ce Tom Cruise se distrează și își vede de viață, fiica sa, Suri, pare că trece printr-o perioadă grea. La nici 2 săptămâni după ce Katie Holmes a fost văzută cu vânătăi pe față, Suri a fost surprinsă de paparazzi mergând pe stradă plângând. 

Suri Cruise a fost surprinsă plângând pe stradă, în New York.
Foto: INSTARimages

Suri a izbucnit în lacrimi pe străzile din New York, în timpul unei convorbiri la telefon. Nu se știe ce veste a primit fiica lui Tom Cruise, însă apelul a emoționat-o atât de tare, încât nu și-a putut controla lacrimile. Suri și-a sprijinit mâna de cap, tulburată de cele auzite de la interlocutor, iar pe față i-au apărat grimase și lacrimi, care au continuat și după ce a închis telefonul. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre