Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui David Popovici e olimpică în replici. Ce i-a răspuns unui prost care nu dă doi bani pe sport

Iubita lui David Popovici e olimpică în replici. Ce i-a răspuns unui prost care nu dă doi bani pe sport
Iubita lui David Popovici e olimpică în replici. Taisia nu s-a abținut și i-a răspuns categoric unui prost care nu dă doi bani pe sport.

Taisia își apără cu ferocitate iubitul, pe David Popovici, dar și sportul. Tânăra e olimpică în replici, lucru demonstrat de răspunsul pe care l-a dat unui internaut care a transmis că nu dă doi bani pe sport. 

Iubita lui David Popovici se află la Paris, acolo unde îl susține pe acesta la Jocurile Olimpice. Sportivul a adus deja României prima medalie de aur, la proba de 200 de metri liber și urmează să intre miercuri în finala de 100 de metri. Întreaga țară îl susține și stă cu sufletul la gură atât pentru el, cât și pentru restul sportivilor care concurează în cadrul competiției.

Iubita lui David Popovici, replică tranșantă la adresa comentatorului 

Cu toate acestea, nu toată lumea privește cu ochi buni competiția de la Paris, căci iată că există și români care văd ca fiind inutile Jocurile Olimpice. Un internaut a comentat, vizibil ofuscat, faptul că Jocurile Olimpice nu ajuta cu nimic omenirea. 

„Jocurile Olimpice nu-s cu nimic mai mult decât un campionat de fotbal, aka pur entertainment.

Iubita lui David Popovici e olimpică în replici

În loc să mediatizeze oameni care fac performanță în medicină/tehnologie/știință, se mediatizează niște oameni care sunt ridicați în slăvi pentru niște ‘performanțe’ care nu ajută cu absolut nimic omenirea”, a scris un internaut pe Instagram. 

Iubita lui David Popovici a văzut remarca și nu a ezitat să taxeze imediat, cu o replică demnă de premiu olimpic: „Așa e când ești campion olimpic la mestecat gumă”, a scris Taisia pe Instagram Story. Evident, tânăra studentă a văzut și ce carieră dezvoltă personajul, departe de vreuna din performanțele pe care le invoca. De aici și eticheta de „campion olimpic la mestecat gumă”!

Sportivii României, un adevărat brand de țară 

De-a lungul deceniilor, marii sportivi și performanțele lor s-au transformat în adevărate branduri de țară, care au făcut o reclamă incredibilă României peste hotare. Nume precum Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Simona Halep, Gabriela Szabo, Ilie Năstase, precum și mulți alții, au contat enorm în imaginea țării. 

David Popovici s-a alăturat unei liste lungi de sportivi care au făcut reclamă României cu performanțele lor
Foto: Instagram

David Popovici a intrat și el recent pe lista marilor sportivi care și-au câștigat locul în istoria sportului din întreaga lume. Competițiile sportive precum Jocurile Olimpice, dar și Campionatul European de Fotbal de anul acesta, au arătat planetei performanțele incredibile de care sunt capabili sportivii români. Niciun fel de campanie mediatică, oricât de creativă și scumpă ar fi fost, n-ar fi reușit să aducă în centrul atenției România așa cum au făcut-o recentele competiții sportive.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre