Simona Ionescu / Redactor Șef

Noutăți despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Hai, Beni, că poți!

Noutăți despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Hai, Beni, că poți!
Vești bune despre Benone Sinulescu. Este conștient și comunică. E echipă medicală îl supraveghează permanent. Acum depinde doar de cât de puternic este organismul artistului. Totuși, are 84 de ani. Hai, Beni, că poți!

Slavă Domnului! Benone Sinulescu este în stare stabilă, după ce a căzut în casă pe 3 iulie. O echipă complexă de medici îl supraveghează și vor decide ce urmează în funcție de cum va reacționa la medicație organismul artistului. Elena Sinulescu este și ea acolo în spital, alături de soțul ei, și are grijă ca el să rămână optimist.

Noutăți despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu este prezent în rugăciunile românilor care îl admiră și îl îndrăgesc. Toată viața lui, artistul a fost un optimist, cu zâmbetul până la urechi. În plus, în urmă cu mai mulți ani a decis să aibă grijă și de sănătatea sa. A mâncat doar ce a cultivat el în grădină, curat, fără excese. De aceea, și noi putem fi optimiști că organismul său va rezista acestei încercări. Totuși, are 84 de ani.

Toată viața lui a fost discret cu viața personală, iar soția lui nu își dorește acum ca viața lui Beni să fie subiect de presă. A cerut medicilor să nu ofere informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu.

Totuși, Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean Arad, a făcut o serie de declarații. ”Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului.

El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, medicii specialiști nu au pus încă în discuție o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală”, a transmis medicul, citată de cancan.ro.

Benone Sinulescu spune glume medicilor

Întotdeauna a dorit să aducă bună dispoziție. Chiar și acum, când este pe patul de spital, Benone Sinulescu face glume. Este foarte important să își mențină spiritul viu. Încearcă să depășeașcă momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam.

”Soția dânsului, în mare parte, este aici cu dânsul. Ne-a solicitat să păstrăm confidențialitatea datelor medicale pe toate liniile care sunt investigate”, a mai spus medical Lenuța Timiș.


Benone Sinulescu e conștient. Să ne rugăm pentru sănătatea lui

Un pic de harță în cazul Benone Sinulescu. Soția povestește ce a pățit artistul, fostul impresar face precizări

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre