Simona Ionescu / Redactor Șef

Novak Djokovic, lovit în cap cu un obiect la Openul Italiei. UpDate: Declarația tenismenului

Novak Djokovic, lovit în cap cu un obiect la Openul Italiei. UpDate: Declarația tenismenului
În Openul Italiei, Novak Djokovic a marcat cea de-a 1.099-a victorie din carieră. Atmosfera nu a fost deloc una de sărbătoare după ce tenismenul sârb a fost lovit în cap cu un obiect, la ieșirea din teren. Novak a reacționat pe rețelele sociale.

UpDate: Declarația tenismenului

După victoria din turul doi la Roma, în Openul Italiei, Novak Djokovic, numărul unu mondial, a fost lovit în cap de un obiect din aluminiu.

„Vă mulţumesc pentru mesajele de îngrijorare. A fost un accident şi mă odihnesc la hotel cu o pungă de gheaţă. Ne vedem duminică”, a scris Novak Djokovici pe reţelele sale de socializare, în această dimineață.

Știrea inițială: Sportivul s-a prăbușit la pământ

Incidentul s-a petrecut în timp ce Djokovic semna autografe pentru fani. Imaginile care circulă pe rețelele de socializare arată momentul în care Djokovic, în vârstă de 36 de ani, a fost lovit în cap de o sticlă de apă din aluminiu care pare să fi căzut din tribune. El și-a prins imediat capul cu ambele mâini și s-a prăbușit la pământ, în timp ce agenții de securitate l-au înconjurat. Djokovic a fost escortat în afara terenului în timp ce oficialii căutau proprietarul sticlei de apă.

A fost doar un accident

Novak Djokovic lovit în cap de un obiect la Openul Italiei

Incidentul, însă, nu a fost un act intenționat și a fost considerat accidental. Un alt unghi împărtășit pe rețelele de socializare arată cum sticla de apă alunecă din rucsacul unui fan în timp ce acesta se apleca să îi ceară un autograf lui Djokovic. Djokovic nu a ținut o conferință de presă după meciul său, așa cum fusese programat anterior, în urma incidentului. În schimb, oficialii Openului Italiei au declarat că Djokovic a primit îngrijiri medicale pe terenul de la Foro Italico, adăugând că „starea sa nu este un motiv de îngrijorare”.

Djokovic urmează să joace duminică cu chilianul Alejandro Tabilo

„Djokovic a fost supus unei medicații adecvate și a părăsit deja Foro Italico pentru a se întoarce la hotelul său. Starea sa nu este un motiv de îngrijorare”, au declarat vineri oficialii turneului. Djokovic urmează să joace duminică în turul următor cu chilianul Alejandro Tabilo. Novak Djokovic a devenit recent cel mai în vârstă jucător din istorie care ocupă locul 1 în clasamentul mondial.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre