Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu așezați niciodată oglinda în aceste locuri. Veți fi înșelate și veți atrage energii negative

Nu așezați niciodată oglinda în aceste locuri. Veți fi înșelate și veți atrage energii negative
Nu există o casă în care locuiește o femeie în care să nu fie mai multe oglinzi, în care doamnelor le place să se admire.

Pe de altă însă, specialiștii în feng shui susțin că acestea trebuie puse strategic în casă, altfel vă pot aduce ghinion.

O oglindă așezată așa cum trebuie va îmbunătăți fluxul de energie și armonia se va instala în casa voastră. Oglinda, spun cercetătorii feng shui vă recomandă să nu puneți niciodată o oglindă în fața ușii de la intrare. Dacă vreți neapărat acest obiect aproape de ușă, atunci e bine să fie așezată pe un perete perpendicular pe aceasta.

Există și o explicație: energia bună s-ar reflecta și va fi scoasă afară din casă în momentul în care se deschide ușa. Același lucru se întâmplă și în cazul ferestrelor.

Niciodată nu puneți oglindă în dormitor

Oglinzile nu au ce căuta în dormitor, pentru că e posibil să vă treziți că în relația de cuplu va intra o a treia sau chiar a patra persoană. „Oglinzile din dormitor nu ar trebui să reflecte niciodată un pat din două motive; ele invită energia unei a treia (și a patra!) persoane în relație și, de asemenea, drenează energia celui care doarme.

Oglinda nu are ce căuta în dormitor!

Poziționați orice oglinzi astfel încât să fie înclinate departe de pat sau prea înalte, pentru ca ocupanții să se vadă pe ei înșiși în timp ce stau sau se întind în pat”, susține Suzanne Roynon, specialist Feng Shui.

Atenție cum amplasați oglinzile în baie

Cât privește oglinzile din baie. Dacă vor fi puse pe partea exterioară a ușilor vor împiedica energia bună să intre în acea cameră. Dacă vreți ca bogăția să intre în casă, așezați oglinzile în sufragerie și nu veți mai suferi niciodată de lipsa banilor. Dacă veți opta pentru oglinzi în camera de zi trebuie să fiți atenți, pentru că s-ar putea dacă veți invita oameni cu energie negativă, acest lucru să se amplifice. Ar fi bine să evitați orice discuție în contradictoriu și să-și lase problemele acasă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre