Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu e incredibil! A slăbit acasă, fără sală și antrenor, iar acum e influencer de fitness

Nu e incredibil! A slăbit acasă, fără sală și antrenor, iar acum e influencer de fitness
O femeie a slăbit 50 de kilograme în câteva luni, fără a merge la o sală de sport. Angel Bowyer, în vârstă de 22 de ani, a început să se îngrașe din cauza alimentației.

Înainte mânca doar fast-food

„Dieta mea era în cea mai mare parte alcătuită din fast-food, pizza, KFC, McDonald’s și mâncare stradală. Nu cred că am mâncat nimic sănătos timp de doi ani”, a spus ea.

Cu toate acestea, acum trei ani, Bowyer a decis să își reînnoiască stilul de viață și să se concentreze asupra sănătății sale. Din păcate, a fost prea „speriată pentru a se alătura unei săli de gimnastică”, limitându-și opțiunile doar la exerciții în aer liber sau acasă.

În ciuda acestui fapt, Bowyer a reușit să slăbească folosind doar exerciții de greutate corporală și antrenamente HIIT.

„Am început lent cu un antrenament pe săptămână și l-am construit încet la sesiuni de antrenament mai frecvente, ajungând la cel puțin cinci ori pe săptămână. De asemenea, mă uitam pe Google și citeam articole din reviste despre antrenamente fără sală de gimnastică și le urmam pentru a le crea pe cele care mi se potrivesc”, a explicat ea.

A devenit influencer

Acum, Bowyer se mândrește cu 106.000 de urmăritori pe Instagram, unde folosește platforma pentru a-și arăta noul fizic impresionant și a distribui sfaturi despre exerciții. Acum, însă, Bowyer și-a depășit frica de sală și se filmează folosind echipamentul pentru a se tonifia.

https://www.instagram.com/tv/CCHu2Bwlvbf/?igshid=rwh6dwal3ri2

Bowyer își arată mai mult decât doar corpul pe rețelele de socializare. Într-o întorsătură surprinzătoare, ea găsește acum modalități de a-și încorpora vechile alimente preferate în noul ei stil de viață mai sănătos.

Bowyer se concentrează pe consumul de alimente întregi, sănătoase, cu accent pe opțiunile ambalate în proteine, cum ar fi pui, carne de vită și unt de arahide. Cu toate acestea, ea reușește în continuare să se bucure de burgeri și înghețată și insistă că tăierea din alimentație a tuturor alimentelor preferate nu ar fi fost durabilă.

Sursă foto: Instagram

Teo Trandafir  face show cu Cristi Brancu. Face ”TEOria chibritului”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre