Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu veți ghici niciodată cu cine s-a întâlnit Dan Badea de la iUmor în Grecia. Nici el nu s-ar fi gândit la așa ceva. Foto

Nu veți ghici niciodată cu cine s-a întâlnit Dan Badea de la iUmor în Grecia. Nici el nu s-ar fi gândit la așa ceva. Foto
Dan Badea și-a luat soția și a plecat în Grecia să uite de tot și toate. Și pentru prima dată, vacanța a avut loc pe barcă.

Relaxare, distracție, mâncare bună, liniște și peste toate astea, Dan Badea a avut parte de o întâlnire pe care nu o va uita niciodată.

Dan Badea a cunoscut-o pe dr. Quinn

Celebrul comediant a postat pe contul său de socializare o fotografie cu celebra actriță Jane Seymour, nimeni alta decât interpreta Dr. Quinn, din serialul cu același nume, care a înnebunit lumea anii trecuți. Dan și Mădălina, soția artistului, au fost extrem de emoționați, dar au avut totuși o nedumerire? Unde o fi frumosul Sully, partenerul doctoriței?

„Întâlnirea asta din aeroport ne-a lăsat mască”

„Poza cu Dr Quinn !!!! Whaaat???? Sully nu era… Am găsit-o într-un aeroport micuț în Grecia! Prima vacanță pe barcă în Grecia ne-a oferit multe amintiri, dar întâlnirea asta din aeroport cu Dr. Quinn ne-a lăsat masca. Un om minunat și fără pic de aere de vedetă! Wow”, a fost mesajul postat de Dan Badea pe contul de socializare.

Cu cea mai frumoasă soție, în cea mai minunată vacanță

„A durat ceva, a fost o cucerire. Parcă m-a lovit ceva. A fost o perioadă de cucerire și de adaptare”

Povestea de dragoste dintre Dan și Mădălina a fost scrisă cumva din Cer și a fost vorba de dragoste la prima vedere. Artistul spune că a curtat-o trei luni și a fost cea mai frumoasă perioadă din viața sa. „Ne-am cunoscut întâmplător, în Vama Veche. A durat ceva, a fost o cucerire. Parcă m-a lovit ceva.

A fost o perioadă de cucerire și de adaptare. Am curtat-o trei luni de zile și a fost o perioadă foarte drăguță. Sunt un alt om de când sunt cu Mădălina. Absolut orice decizie o discutăm. Și legat de cariera mea. Ceea ce vede lumea e doar rezultatul. Eu nu îndrăzneam să visez la așa ceva”, a declarat Dan Badea într-o emisiune la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre