Simona Ionescu / Redactor Șef

Numărul de la mașină e la fel de important ca numărul de la casă. Puteți avea noroc sau ghinion

Numărul de la mașină e la fel de important ca numărul de la casă. Puteți avea noroc sau ghinion
Potrivit specialiștilor, prin numărul pe care îl alegeți, mașina pe care o conduceți capătă o anume vibrație.

Numerele de la mașină sunt foarte importante pentru șofer, pentru că îl poate feri de accidente neplăcute.

„Literele, conform metodei lui Pitagora, au o anumită conversie în cifre. De exemplu, A este 1, B este 2. Există un tabel numerologic unde putem vedea cărei cifre de la 1 la 9 îi corespunde o literă din alfabet”, a mărturisit numerologul Corina Stratulat invitată cu ceva timp în urmă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

La rândul său, Mihai Voropchievici spune că numărul mașinii „este parte integrantă și vine să-l ajute sau să îi creeze necazuri celui care este posesorul autoturismului respectiv”. Cum aflați ce reprezintă numărul mașinii? Fiecare plăcuță de înmatriculare conține și numere și cifre. Tot ce este pe plăcuță se adună (litera a este 1, litera b este 2. etc), iar în final veți obține un număr de la unu la nouă.

Șoferii cu numărul de mașină 1 sfidează orice reguli de circulație

Potrivit informațiilor lui Mihai Voropchievici, cifra 1 se potrivește șoferilor care vor să fie mereu în centrul atenției și care, de cele mai multe ori, nu țin cont de regulile de circulație. Partea bună este că se descurcă în orice condiții, dar pot să aibă probleme.

Șoferii cu numărul 2 la mașină e mult prea politicos și încearcă să le facă mereu pe plac altora, dar nu se gândește că sunt momente în care mai mult încurcă. Sfatul specialistului este să fie mult mai atent la ce se întâmplă în jurul său. Numărul 3 este specific șoferilor care intră des în belele și conduc cu viteză și în locurile unde nu au voie.

Numărul patru duce la amenzi și multe defecțiuni

Un număr care nu e deloc benefic șoferilor este 4. Specialistul susține că acesta e păgubos, iar șoferii care îl au se lovesc mereu de defecte ale mașinii, sunt amendați, etc. La polul opus este numărul 5, foarte bun pentru orice șofer. Chiar și așa, nu e bine să fie pus pe mașina conducătorilor auto care nu știu să-și controleze nervii sau persoanelor colerice.

La rândul său, numărul 6 ferește șoferul de accidente, dar, ca un făcut, acesta este mereu chemat de familie și prieteni să-i transporte unde au nevoie. Acest număr este indicat ambulanțelor, microbuzelor școlare sau taxiurilor.

Numărul 8, pentru oameni de succes

Numărul 7 se potrivește mașinilor scumpe, rare, de epocă, însă șoferii sunt predispuși la accidente. De aceea, dacă vreți să-l puneți la autoturism, e bine să vă gândiți de două ori. Cine are numărul 8 la mașină este sigur pe condus, precis și scapă de probleme.

Cu alte cuvinte, șoferul cu un astfel de număr pe plăcuța de înmatriculare este de succes. Norocos este și numărul 9, iar șoferii care conduc o astfel de mașină vor scăpa cu bine din accidente. Șoferii sunt atenționați să fie atenți la drumuri scurte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre