Numărul casei în care locuiți vă poate da viața peste cap. Numerologul Mihai Voropchievici spune tot ce nu ați știut niciodată

Numărul casei în care locuiți vă poate da viața peste cap. Numerologul Mihai Voropchievici spune tot ce nu ați știut niciodată
În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, numerologul Mihai Voropchievici a dat detalii uluitoare despre cum vă poate influența numărul casei în care stați.

Ați auzit vrodată de vibrația secretă a cifrei de pe ușa casei? Iată detalii cu adevărat uluitoare.

Numărul casei în care locuiți vă poate da viața peste cap. Numerologul Mihai Voropchievici spune tot ce nu ați știut niciodată

Numărul casei în care locuiți influențează fericirea celor care locuiesc în ea. Cum puteți afla care este acesta? Este foarte simplu. Adunați cifrele din numărul casei sau al apartamentului până obțineți o cifră. Aceasta va spune dacă veți avea noroc sau nu în acel loc și cum vi se poate schimba viața.

Ce trebuie să facă cei care stau în casă cu vibrația 1

„Genul acesta de număr atrage oameni cu personalitate. Oameni care sunt lideri. Oameni cu autoritate, dar şi autoritari. Oameni care se automotivează. Acţiunea pentru ei este factorul prioritar. Sunt oameni muncitori, dar orientaţi spre carieră. Se ridică în viaţă, dar pe lângă laturile bune, are şi negative.

Nu este bun pentru cei singuri. Nu este bun, pentru că unu nu acceptă singurătatea. Vor copii şi cămin călduţ. Este bun pentru burlacii convinşi. Predispune la stres şi la încăpăţânare şi dispute. Să aibă grijă la aparatură electrică. Să verifice periodic. Foarte uşor se arde ceva. Se strică ceva electric”, a povestit Mihai Voropchievici la Antena 3.

Apartamentele sau casele care au vibraţia 2 nu sunt bune pentru leneși

Dacă locuiți într-o casă cu vibrație 2, veți fi fericiți în dragoste și veți atrage mulți prieteni. Este o casă plăcută, unde vor avea loc evenimente frumoase, dar nu este potrivită pentru cei cărora nu le place munca. Veți avea și mai mult noroc dacă o veți vopsi în culori calde.

Într-un apartament sau o casă care au vibraţia 3 vor locui mereu oamenii veseli, de regulă artiști. Va exista multă comunicare, dar atenție mare la frivolitate și dezorganizare. Ordine și disciplină există în casele cu vibrația 4, iar cei care vor o familie pot lua în calcul un asemenea loc.

Noii proprietari trebuie să aibă grijă să aibă o mobilă masivă și să aerisească mereu. Casa cu vibrația 5 nu e potrivit pentru oamenii serioși pentru că predispune la rigiditate și e foarte greu în acest loc să fie întemeiată o familie.

Casele cu vibrația 6 e căminul fericirii

„Opţiunea cea mai grozavă. Este căminul fericirii. Oamenii sunt fericiţi şi se respectă unul pe altul. Aici este o casă foarte curată şi ordonată. Este o casă încărcată cu tot ce înseamnă aspecte vizuale. Când intri în această casă îţi este drag. Se strică instalaţia de apă, dacă soţii se ceartă. 6 este sub influenţa apei.

Li se sparge țeava, li se strică instalația”, a mai spus Voropchievici. În casele cu vibrația 7 stau de regulă cei cărora le place singurătatea și sunt introvertiți. Cei care aleg apartamente cu vibrația 8 sunt de obicei oamenii care fac bani din piatră seacă. Aceștia trebuie însă să aibă grijă cu lăcomia și să vopsească casa într-o culoare a banilor.

Nu în ultimul rând, casele cu vibrația 9 sunt bune „pentru tot ce înseamnă case de copii sau grădiniţe. Este triplu lui trei, dacă cade pe latura de chef prea mult, poate cădea în extremă. Când unul nu-şi doreşte un parteneriat, încep să condamne. Sunt foarte sensibili şi ideal ar fi să aibă în interior acvarii sau plante. Sunt nişte ciudaţi, pentru că nu prea poţi să ştii ce au în cap”,  a mai spus Voropchievici.

Sursă foto: antena 1

Recomandarile noastre