Simona Ionescu / Redactor Șef

Nuntă neașteptată în showbizul românesc! Cei doi au spus „Da” într-o ceremonie secretă

Nuntă neașteptată în showbizul românesc! Cei doi au spus „Da” într-o ceremonie secretă
Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, în mijlocul naturii. El e un toboșar cunoscut, iar proaspăta soție e actriță în celebrul serial „Adela”.

Bubu Cernea, fiul Crinei Mardare și a lui Mișu Cernea, s-a căsătorit. Bubu e vedeta de mic, copilul urmând o carieră de baterist.

Nunta lui Bubu Cernea cu actrița Elena Mogîldea a avut loc la un an după ce fiul Crinei Mardare, profesora de canto de la „Te cunosc de undeva”, a cerut-o de soție. Tânăra a postat recent un mesaj de dragoste pe rețelele sociale pentru soțul ei, dar și pentru socrii:

”Îi mulțumesc Domnului pentru tine, @bubucernea Soțul meu minunat! Nici nu-mi puteam dori un om mai bun, mai iubitor, mai înțelegător, mai talentat, și încă 1 milion de calități, alături de care să-mi petrec restul vieții! A fost o zi minunată! Și cu soare, dar și cu ploaie! Cu toată familia și oamenii dragi alături!
Vă mulțumesc, @crinamardarem și @cerneamisu că ați crescut un băiat atât de minunat!”, a scris Elena Mogîldea pe pagina sa de Instagram.

Bubu și-a anunțat cu mult etuziasm logodna, anul trecut:

”A spus DAAA❤️❤️❤️❤️❤️ Sunt dincolo de emoționat și atât de FERICIT să-mi petrec restul vieții alături de tine adevărata mea iubire dulce @ellenamogildea ❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Bubu Cernea pe Instagram, în urmă cu un an.

De la nuntă nu a lipsit Ruxandra Ion, „mama telenovelelor românești”, care prin filmele ei a lansat mulți actori tineri, dar a pus în valoare și artiști din vechea generație.

Bubu e în atenția publicului încă de când era mic

Ca și instrumentist, Mihai “Bubu” Cernea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Multă lume știe că este unul din cei mai buni toboșari din Europa, însă ceea ce puțini știu este că Bubu este un compozitor și un producător desăvârșit. Tânărul are un studio muzical, unde inregistreaza multe vedete din romania. Face echipă din copilărie cu frații Cristi și Andrei Comaroni, băieții cunoscutului jurnalist Bogdan Comaroni. Compania muzicală se numeste InfraRED.

Studiul pianului in copilărie l-a facut să aibă o înțelegere profundă asupra armoniei și a muzicii în general, iar orele petrecute în studiourile de la Berklee College of Music, facultatea pe care a absolvit-o în US, l-au făcut să înțeleagă tot procesul din spatele imprimării unei idei muzicale.

Bubu consideră că atât anturajul muzical cât și studioul în care un artist își petrece timpul au un impact puternic asupra muzicii sale, așa că trebuie ales cu grijă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre