Simona Ionescu / Redactor Șef

Nuțu Cămătaru și-a însurat băiatul. Iată ce ținută a ales socrul mare. Imagini inedite

Nuțu Cămătaru și-a însurat băiatul. Iată ce ținută a ales socrul mare. Imagini inedite
Bucurie imensă în familia lui Nuțu Cămătaru. Băiatul lui, Nuțulică, și-a unit destinul cu cel al unei blonde superbe. Socrul mare nu s-a uitat la bani.

Nuțu Cămătaru a dat o petrecere de cinci stele. Nuțu Cămătaru i-a făcut băiatului său cea mai tare nuntă.

Nuțu Cămătaru și-a însurat băiatul. Iată ce ținută a ales socrul mare. Imagini inedite

30 iunie 2022 nu va fi uitată niciodată de familia lui Nuțu Cămătaru. Nuțulică și iubita sa, Ada, care i-a dăruit un copil,  au spus da în fața ofițerului Stării Civile, iar la nunta sa au participat nume mari din România.

Unul dintre cei care și-au făcut apariția a fost antrenorul Cosmin Olăroiu, care nu s-a ferit și a făcut multe fotografii cu mesenii, dar și prietenul lui Nuțu, Codin Maticiuc, cel care i-a scris cartea care i-a adus bani mulți în buzunar, „Dresorul de lei și de fraieri”.

Antrenorul a fost îmbrăcat într-un tricou verde și pantaloni albi, tocmai pentru a se simți bine. În ceea ce-l privește pe socrul mare, acesta a optat pentru o pereche de pantaloni până la genunchi, albi și o cămașă albă cu dungi albastre și nu i-a lipsit pălăria albă cu boruri mari.  Dacă mirele a ales un costum alb, mireasa a purtat o rochie cu o trenă lungă, care-i venea ca turnată.

Codin Maticiuc a dat 500 de euro dedicație pentru o singură piesă

N-a lipsit nici spuma maneliștilor, de la Tzancă Uraganu la Elis Armeanca sau Florin Salam, care i-au fascinat pe invitați cu vocea și melodiile lor. Pentru că se respectă, Codin Maticiuc nu s-a uitat la bani și a făcut o dedicație pentru o singură piesă nu mai puțin de 500 de euro.

https://www.youtube.com/watch?v=C6Y9gI5OLoA

La fel de darnici au fost însă și ceilalți invitați, pentru că așa cere tradiția. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, petrecerea a avut loc la un local din Bolintin Vale, care-i aparține lui Gabi Bădălău. Cei doi miri s-au cununat religios la Biserica Șerban Vodă. Conform surselor, nașii cuplului sunt sora lui Nuțulică, Gabriela, alături de soțul său, Marius.

Sursă foto: instagram, Gipsy TV

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre