Simona Ionescu / Redactor Șef

O blondă în care se investește ca să fie fericită. Ce avere poartă acum pe mână fosta iubită a lui Fulgy de la Clejani

O blondă în care se investește ca să fie fericită. Ce avere poartă acum pe mână fosta iubită a lui Fulgy de la Clejani
Bia Khalifa știe ce vrea de la viață și are nevoie lângă ea de un bărbat adevărat. Se pare că l-a găsit, iar noul iubit, Luca, îi demonstrează blondei zi de zi că o iubește și e în stare să se ridice la standardele „divei”.

Fosta iubită a lui Fulgy de la Clejani, Bia Khalifa se laudă în mediul online că recent iubitul i-a făcut un cadou cu totul și cu totul extraordinar. E vorba de două brățări și un ceas, a căror valoare se ridică la suma de 200.000 de euro.

Ceasul costă 80.000 de euro, e din aur roz, cu diamante și sticla din safir

”Bia Khalifa are nevoie de bodyguard, după ce iubitul milionar i-a pus „2 apartamente”, la mâna. Bărbatul i-a dăruit vedetei un ceas Audemars Piguet Royal Oak Lady, valoarea acestuia fiind de aproximativ 80.000 euro, cumpărat second hand.

Bia Khalifa, tratată ca o regină

Bijuteria este făcută din aur roz, are diamante, iar sticla este din safir. Acesta nu este singurul cadou pe care italianul i l-a făcut divei. Bărbatul i-a mai dăruit două brățări bătute în diamante, de la celebra firmă Cartier. Valoarea acestora fiind de aproximativ 67.000 euro, respectiv 30.000 euro”, notează Spynews.

Luca are un magazin de lux în Italia

Sursele spun că după ce a primit cadourile, Bia Khalifa a început să se laude prin toată capitala cu iubitul darnic, despre care spune că are un magazin de lux în Italia. Pentru că și-a dat seama cu ce bărbat are de-a face, Bia a mărturisit că se va muta în Italia dacă toate lucrurile vor decurge ca până acum.

El e bărbatul care-i face toate poftele blondei

„A venit el în România să mă vadă pentru că eu nu am putut merge la Roma, am fost la  audieri  la poliția de frontieră, pentru incidentul din aeroport. Nu știam că vine, mi-a făcut surpriză, eram cu sora mea la masă. Atunci când mi-a dăruit cadoul mi-a spus: îmi place să îi dau valoare femeii de lângă mine! Iubitul meu deține unul dintre cele mai mari magazine de ceasuri de lux din Italia, pe lângă alte afaceri”, a povestit Bia Khalifa, care nu a vrut să dezvăluie numele bărbatului atât de potent financiar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre