Simona Ionescu / Redactor Șef

O cântăreață celebră a spus DA. Iată și prima imagine cu proaspeții căsătoriți. Foto

O cântăreață celebră a spus DA. Iată și prima imagine cu proaspeții căsătoriți. Foto
Cea mai frumoasă zi pentru o celebră cântăreață din România, iubită de întreaga lume. A spus marele DA și a postat și prima imagine în calitate de proaspeți căsătoriți.

Otilia Bilionera trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. S-a căsătorit cu bărbatul pe care-l adoră. Vedeta și-a făcut fanii fericiți, postând prima imagine cu proaspeții căsătoriți, mai fericiți ca niciodată.

Otilia Bilionera și Bekir Ali, om de afaceri și-au unit destinele în Turcia, în fața ofițerului Stării Civile. Alături de fotografia cu cei doi, în calitate de proaspeți căsătoriți, artista a pus și un mesaj, în care și-a anunțat fanii că a lansat și piesa de suflet, în care apare și soțul său.

„Proaspăt căsătoriți. În această zi specială am decis să lansez piesa Cappadocia care este filmată în cel mai romantic loc în opinia mea localizat în Turcia, Cappadochia este sursa de inspirație pentru noul meu cântec și clip în care apar alături de soțul meu și sper să vă placă”, a fost mesajul Otiliei Bilionera.

Cum a fost cerută în căsătorie

Pe 13 august, cântăreața a mai postat un mesaj, în care a anunțat că s-a logodit chiar în ziua în care a împlinit un an de relație și le-a arătat și superbul inel pe care l-a primit, cu un safir uriaș. „Niciodată nu am fost mai sigură”, a fost mesajul artistei.

Otilia Bilionera s-a căsătorit! Sursă foto: instagram, spynews

Nunta va fi tradițional turcească

Deocamdată cei doi nu au ales data când va avea loc nunta, dar e posibil să aibă loc anul acesta. Otilia a mărturisit că-și dorește o nuntă tradițional turcească. „O să discutăm, o să vorbim și cu părinții mei și să stabilim o dată toți împreună. Nu știu dacă va fi anul asta, posibil să fie.

Nunta probabil va fi acolo, în ceea ce privește rochia de mireasă nu știu, nu sunt eu foarte pompoasă cu chestiile astea, dar nunta să fie tradițională, tradițional turcească, că vrem să o facem acolo. Probabil vom face și o masă aici că nu putem să aducem rudele din Moldova în Turcia, că nu vine nimeni acolo”, a mărturisit pentru Spynwes. Alesul inimii sale este un afacerist de succes, iar sursele spun că deține chiar și o insulă, unde soția sa a susținut un concert incendiar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre