Simona Ionescu / Redactor Șef

O celebră clarvăzătoare spune ce se întâmplă dacă veți da bani cu împrumut

O celebră clarvăzătoare spune ce se întâmplă dacă veți da bani cu împrumut
Se spune că nu a greșit niciodată atunci când a făcut o predicție. Poate de aceea la serviciile clarvăzătoarei au apelat vedete renumite ale lumii. Acum, vă învață ce să faceți cu banii.

Multe sfaturi le-a dat Carmen Harra, cunoscută ca și clarvăzătoarea vedetelor celor care i-au trecut pragul. Fosta cântăreață a românilor vă dă cele mai bune sfaturi legate de bani.

„Faceți o greșeală karmică”

Pe contul său de socializare, Carmen Harra îi învață pe toți românii să nu dea bani cu împrumut, pentru că astfel va lua karma celui care are probleme financiare. „Nu dați bani cu împrumut, pentru că veți fac o greșeală karmică, întrucât interferați cu durerea omului care nu are bani. Când trecem prin perioada în care avem probleme financiare, învățăm ceva. Învățăm cum să îi generăm, cum să ne dezvoltăm, să evoluăm, să descoperim în noi talente pe care nu le-am folosit niciodată.

Tocmai pentru a genera sursa financiară de care avem nevoie. Ne uităm la oamenii cu bani mulți și suntem fascinați de marii bogați ai lumii. Care nu sunt bogați deloc, pentru că adevărata bogăție a omului simplu care vrea să-și ajute semenii. Și nu neapărat cu bani, cu fapte, cu acțiuni, cu gânduri, îndrumări, în special când are nevoie de ajutor în viața lui privată. Încercați să faceți bani”, spune Carmen Harra.

„Nu vi-i doriți neapărat și atunci vin singuri. Îi doriți prea mult, nu vin niciodată”

Pe de altă parte, Carmen Harra susține că nu trebuie să fiți niciodată disperați să faceți bani, pentru că atunci nu vor intra niciodată în buzunar. „Cine a rămas în istorie de 2000 de ani pentru că a fost un om și poate nu știa ce sunt banii? Hristos! Nu trebuie să deveniți Mesia, dar încercați să nu dați bani împrumut, ca să nu vă creați o datorie karmică în viața voastră. Și ca să nu creați conflicte. Un om căruia i-ați dat deja bani cu împrumut, va dori să-i dați din nou.

Și va veni din nou să bată la ușă. Și dacă nu-i veți mai da se supără. Se strică prietenii, se strică relații de familie. De la bani sunt toate nenorocirile. Asta e societatea în care trăim. De aceea banii, așa cum îi știm de multă vreme, se vor schimba. Noțiunea asta că lumea e condusă de bani și forța materială, trebuie să se schimbe.

Doar așa putem să salvăm lumea în care trăim. (…) Gândiți-vă ce faceți cu banii pentru binele vostru, dar nu vă atașați de bani. Nu vi-i doriți neapărat și atunci vin singuri. Îi doriți prea mult, nu vin niciodată”, a fost mesajul lui Carmen Harra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre