Simona Ionescu / Redactor Șef

O celebră mămică din showbiz vorbește despre un abuz înfiorător, la grădiniță

O celebră mămică din showbiz vorbește despre un abuz înfiorător, la grădiniță
A devenit cunoscută publicului din România când a deveni iubita celebrului manelist Nicolae Guță. Relația lor a fost însă doar un foc de paie.

Dana Roba are probleme cu fetița ei, Chantall Luiza. Iată ce i s-a întâmplat micuței.

Daniela Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a pus piciorul în prag. Sub nici o formă nu admite așa ceva

După ce s-a despărțit de Nicolae Guță, Dana Roba s-a căsătorit cu Daniel Balaciu, are o familie așa cum și-a dorit și un înger de copil. Micuța Chantall Luiza a avut însă probleme la grădiniță, când educatoarea a avut un comportament nedemn de funcția pe care o are. Se pare că totul a început de la un tablou care a căzut, motiv pentru care fetița a fost pedepsită.

„Când faci o greșeală, asta este. M-a pus la colț și după m-a pus să stau cu capul pe masă și mă durea capul. Nu-mi place de doamna.”, a declarat Chantal, fiica Danielei Roba.

Dana Roba a fost jignită de educatoare

Când s-a dus să ceară explicații, Dana Roba susține că educatoarea s-a comportant și cu ea la fel de urât și spus totul pe paginile de socializare.  ”Asta se întâmpla la grădinița nr 23 din Timișoara. Sunt sigură că nu sunt singura mamă cu astfel de probleme. Educatoarea Gina care nu are copii și nu știe ce înseamnă dragostea față de copii, își permite să ne chinuie copiii, forțându-i sa stea cu capul pe masă până când li de face o bubă mare.

„Pentru copiii mei mut munții din loc”

Am fost să discut cu ea, și bineînțeles că m-a făcut mahalagioaică. Pentru copiii mei mut munții din loc, nu sunt mahalagioaică, ea nu înțelege că dragostea de mamă e ca a unei leoaice. Dacă sunt pocăită nu înseamnă că trebuie să tac când copilul meu este chinuit la grădiniță.

Nu suntem nici în Coreea de Nord, nici la pușcărie, suntem într-o grădinița de stat unde am mers cu toții. Chantal este cel mai cuminte copil din lume și cea mai sensibilă fetiță. Vorbeste engleză la perfecție și este foarte deșteaptă. Cum își permite Gina sa facă așa ceva? Cum? Cine e Gina?”, a scris Daniela Roba pe rețelele de socializare.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre