Simona Ionescu / Redactor Șef

O celebritate de la Hollywood îi provoacă pe români. Proiectul său e deosebit

O celebritate de la Hollywood îi provoacă pe români. Proiectul său e deosebit
Un actor de la Hollywood a lansat o provocare deosebită care li se adresează direct românilor. El le cere ceva aparte.

Actorul Joseph Gordon-Levitt a lansat o provocare inedită pentru toți fanii săi din România. Pe pagina oficială de Facebook, Joseph Gordon-Levitt a postat o imagine cu Castelul Peleș din Sinaia, alături de următorul mesaj:

„Hi, friends in Romania! I’m looking for cool photos of Romania for a new project on my site hitRECord. Find some good ones you’ve taken and add them to the project HERE: https://hitrecord.app.link/romania” (n.r. – Salut, prieteni din România! Caut poze mișto cu România pentru un nou proiect pe site-ul meu hitRECord. Găsește câteva bune pe care le-ai făcut și adaugă-le la proiect AICI. Abia aștept să le văd”.

Românii s-au grăbit să posteze imagini

Deja sunt aproape 700 de români care au răspuns provocării, iar imaginile încărcate pe site-ul actorului demonstrează încă o dată ce țară frumoasă este România. Proiectul se numește „Colors of…” ( culorile…) și vizează mai multe țări. Un apel similar a lansat actorul și pentru Suedia, Stri Lanka, Taiwan, dar și pentru locații anume din Statele Unite ale Americii. Proiectul actorului e pus sub motto-ul „Să fim creativi. Împreună” .

Proiect inspirat de fratele său

Joseph Gordon-Levitt este cunoscut pentru serialul „A treia planetă de la Soare, dar și pentru filme precum „Looper: Asasin în viitor”, „Cursă fără frâne”, „The Walk” sau „500 de zile cu Summer”.

Gordon-Levitt s-a născut în Los Angeles, California. Tatăl său a fost director de știri pentru postul de radio Pacifica Radio, iar bunicul său, Michael Gordon , a fost regizor de film la Hollywood între anii 1940 și 1970, fiind cunoscut pentru filmul „Pillow Talk”.

Gordon-Levitt a avut un frate, Dan, care era fotograf, născut în anul 1974 și decedat în octombrie 2010.

Gordon-Levitt s-a alăturat unui grup de teatru muzical încă de la vârsta de patru ani, jucând rolul unei sperietori, în „Vrăjitorul din Oz” . Ulterior el a fost abordat de către un agent și a început să apară la televizor și în reclame, dar și în filme de televiziune. În 2000, a început să studieze la Columbia University. A studiat și istoria, literatura și poezia franceză. Este francofil declarat dar spune că mutarea „forțată” la New York l-a ajutat să se dezvolte ca persoană.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Descoperire epocală în Myanmar. Care e treaba cu noua specie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre