Simona Ionescu / Redactor Șef

O cunoscută vedetă a fost arestată pe aeroport. Obsesia operațiilor estetice i-a agravat problemele

O cunoscută vedetă a fost arestată pe aeroport. Obsesia operațiilor estetice i-a agravat problemele
O cunoscută vedetă a fost arestată pe aeroport, pe fondul unor probleme serioase cu legea. Obsesia operațiilor estetice a agravat problema, astfel că oamenii legii nu au avut încotro decât să ia măsuri drastice.

Katie Price este una dintre vedetele britanice cunoscute la nivel internațional. Vineri, 8 August, aceasta a fost arestată pe aeroport. Fost model faimos și personalitate media, fosta soție a lui Peter Andre s-a confruntat cu o serie de probleme cu banii din 2019 încoace. 

Mai mult decât atât, unul dintre cei cinci copii ai vedetei, Harvey, făcut cu fotbalistul Dwight Yorke, s-a născut în 2002 cu sindromul Prader-Willi și este, de asemenea, parțial orb și diagnosticat cu autism. 

A ajuns falimentară de două ori 

Katie Price s-a confruntat cu probleme grave cu banii în ultimii ani, care au forțat-o să declare falimentul personal de două ori. Prima oară s-a întâmplat în 2019, însă când vedeta credea că a lăsat în urmă lipsurile financiare, dezastrul a lovit-o din nou. 

Katie Price a ajuns falimentară de 2 ori
Sursa foto: Facebook

În luna martie a acestui an, Price a fost declarată falimentară de către autoritățile britanice, după ce nu a putut să plătească taxe la stat în valoare de aproximativ 761.000 de lire sterline. Vedeta a fost forțată să se mute din vila luxoasă unde locuia, fiind nevoită să stea într-un apartament stil Tudor pe care plătește 5.000 de lire sterline pe lună. 

A plecat în Turcia să-și facă lifting 

În mijlocul tuturor acestor probleme, pe 29 iulie Katie Price și-a luat fiul, pe Harvey, dar și iubitul și a plecat în Turcia, unde și-a făcut liftingul cu numărul șase, care a costat-o 10.000 de lire sterline. 

Într-o declarație postată pe Instagram mai devreme în această săptămână, Price a afirmat că se afla în Turcia pentru a filma un documentar.

Ea a spus că la întoarcerea de la muncă va fi „reținută la aeroport”, lucru pe care „instanțele îl consideră necesar”.

A fost arestată pe aeroport 

Problema a fost însă că modelul trebuia să se prezinte în instanță la termenul stabilit de judecător în dosarul falimentului, însă Katie Price era în Turcia, astfel că nu a ajuns la Tribunal. Judecătorul avertizase deja că ar putea să o aresteze dacă nu merge la termene așa cum cere legea, însă modelului nu i-a păsat prea mult. 

Astfel, Price, în vârstă de 46 de ani, a fost arestată aseată de Poliția Metropolitană chiar pe aeroportul Heathrow, la întoarcere din Turcia. Fotografiile au arătat-o fiind dusă de polițiști după ce a aterizat în jurul orei 19:45 împreună cu fiul ei Harvey, de 22 de ani, și iubitul ei JJ Slater, de 31 de ani, care a rămas să-i ridice bagajele.

Katie Price încă avea bandajele de la procedura estetică 

Membrii echipei de asistență a aeroportului au fost văzuți împingându-l pe Harvey într-un scaun cu rotile printr-un coridor din terminal, în timp ce acesta își privea mama cum era arestată.

Harvey, fiul ce mare al lui Katie Price, și-a văzut mama arestată
Foto: DailyMail / Backgrid

Price, a cărei cap era acoperit cu bandaje și bandă neagră, a fost văzută mai târziu stând pe marginea unei dube a poliției, aplicându-și ruj. 

Price era conștientă că va fi reținută la aeroport, dar a cerut poliției să îi „permită un minim de demnitate și protecție” pentru Harvey, susținând că ar fi „extrem de tulburător pentru el să vadă asta”.

A cerut demnitate pentru binele fiului ei 

Discutând despre fiul ei Harvey, Price a cerut autorităților „să permită un minim de demnitate și protecție măcar pentru binele lui, deoarece acest lucru va fi extrem de tulburător pentru el”.

Recunoscând „gravitatea” situației, Price a declarat că este tratată „ca un criminal” și a afirmat că „situația financiară nefericită” nu o face „o criminală sau o persoană rea”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre