Simona Ionescu / Redactor Șef

O cunoscută vedetă se întoarce la Kanal D! Nimeni nu se aștepta la asta

O cunoscută vedetă se întoarce la Kanal D! Nimeni nu se aștepta la asta
Anul acesta Cosmin Cernat are două motive mari de bucurie. Împlinește 30 de ani de carieră și se reîntoarce la Kanal D. Acesta va înlocui o altă vedetă cu experiență.

Cosmin Cernat va putea fi văzut de acum la pupitrul știrilor Kanal D de week-end. Acesta va sta pe scaunul de prezentator al Silviei Ioniță, o știristă care a fost iubită de telespectatori.

Cernat a lucrat la Kanal D și în 2007, când a fost redactor șef al știrilor sportive

Jurnalistul nu este străin de Kanal D, întrucât acesta a făcut parte din echipa postului de televiziune și în anul 2007, perioadă în care a fost redactorul șef al știrilor sportive.

Acesta va putea fi văzut în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00 și de la ora 18.00. Cosmin Cernat a primit cu mare bucurie propunerea de a reveni în echipa Kanal D.

„Sunt foarte bucuros să le aduc oamenilor informaţia importantă, relevantă în fiecare weekend”

Cosmin Cernat, la pupitrul știrilor de week-end Kanal D

 „Eu sunt ştirist de formaţie. Am învăţat meserie, în TVR, de la Paul Şoloc, Victor Ionescu sau Ilie Ciurescu; poate pentru cei tineri aceste nume nu sunt cunoscute, dar ei au format mulţi oameni de valoare ca prezentatori.

La Kanal D tot la ştiri am început, chiar dacă am făcut producție, radio, comentariu sportiv sau reality show. Sunt foarte bucuros să le aduc oamenilor informaţia importantă, relevantă în fiecare weekend”, a declarat jurnalistul.

Silvia Ioniță a vrut să se facă supererou în copilărie

Visul Silviei Ioniță din copilărie: să devină supererou!

Frumoasa prezentatoare Silvia Ioniță a avut un mare vis în copilărie: să devină super erou sau judecător, dar totul s-a schimbat când a descoperit jurnalismul. „Nici măcar nu mă gândeam că există această profesie.

Îmi doream să fiu un supererou. Apoi, peste ani, mi-am dat seama că a fi jurnalist veritabil necesită ca în copilarie să te fi simțit special, un mic supererou. Când am auzit cuvântul „jurnalism”, am avut o revelație, am știut că asta îmi doresc să fac”, a mărturisit vedeta cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre