Simona Ionescu / Redactor Șef

O fată Playboy și-a bătut joc de Leonardo DiCaprio după întâlnire. „E ciudat și bătrân”

O fată Playboy și-a bătut joc de Leonardo DiCaprio după întâlnire. „E ciudat și bătrân”
Celebrul actor din Titanic este cunoscut pentru preferințele sale romantice care includ doar tinere domnișoare sub 25 de ani. Lucrurile nu îi merg însă întotdeauna conform planurilor, căci se pare că actorul mai dă și rateuri. O fată Playboy și-a bătut joc de el după întâlnire și a spus presei că e “ciudat și bătrân”.

Hieke Konings, în vârstă de 22 de ani, a apărut pe coperta revistei Playboy din Olanda, ocazie cu care a dat și un interviu în care a vorbit despre nimeni altul decât Leonardo DiCaprio. Iepurașul și-a bătut joc de actor după o întânire cu el, motivând că acesta era ciudat și bătrân. Totul s-ar fi petrecut într-un club cu circuit închis din Los Angeles, unde actorul petrecea într-o seară. 

Modelul a povestit cum managerul actorului a fost cel care a abordat-o: „A fost într-un club secret din LA, unul unde intri doar cu invitație. L-am văzut stând acolo în hanoracul său negru și cu o șapcă neagră și ne-am privit în ochi.” Ea a explicat cum managerul lui Leo a adus-o la masa starului, spunând: „Leo vrea să vorbească cu tine.”

Invitația actorului s-a lovit de refuzul iepurașului Playboy. DiCaprio s-a reorientat rapid

Tânăra a fost invitată să stea la masa lui DiCaprio
Sursa foto: Instagram

Hieke a profitat de ocazie pentru a menționa reputația celebră a lui Leo DiCaprio de a ieși doar cu modele care au sub 25 de ani, la care starul din Titanic a recunoscut că este “vinovat”, scrie DailyMail. Apoi, cei doi au împărtășit un sărut, dar Hieke a fost nemulțumită: „A fost în regulă, dar cu siguranță nu cel mai bun pe care l-am avut.”

Tânăra a povestit cum a fost apoi invitată să meargă acasă cu actorul, dar l-a refuzat: „El a reacționat foarte șocat. Desigur, nu era obișnuit cu asta. Când am spus că nu-l cunoșteam suficient de bine”. Hieke a spus că i-a dat un răspuns scurt: „Respect asta”.

Actorul ar avea preferințe ciudate în dormitor

Modelul a refuzat invitația actorului de a-l însoți acasă
Sursa foto: Instagram

Se pare însă că star-ul s-a reorientat rapid, după cum a mărturisit chiar Hieke: „După care s-a întors către o altă fată și a dus-o acasă.” Aceasta a mai spus că, deși ea nu a dormit cu Leo, are mai multe prietene care au petrecut noaptea cu el și au susținut că are unele preferințe discutabile în dormitor.

Totul a fost dezvăluit de către modelul Playboy cu nonșalanță: „O prietenă a spus că își ținea căștile în timpul sexului pentru că nu voia să o audă. Și alta a spus că a pus chiar o pernă pe capul ei. Nu, Leo este prea ciudat și prea bătrân”, a concluzionat tânăra de 22 de ani. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre