Simona Ionescu / Redactor Șef

O femeie misterioasă bântuie spitalele de copii pretinzând că e medic. E șocant ce le face micuților

O femeie misterioasă bântuie spitalele de copii pretinzând că e medic. E șocant ce le face micuților
Poveștile de groază din spitalele românești par că nu se va opri niciodată. Acum a apărut o femeie misterioasă care bântuie spitalele de copii. Individa pretinde că este medic sau „studentă în anul VI”, în timp ce pipăie minorii.

O mămică a dat alarma. Ea a distribuit și imagini cu „studenta” – doctoriță. Care nu e nici una, nici alta. A fost filmată în timp ce era aplecată complet deasupra unui copil internat într-un spital din Craiova. Imaginile au fost surprinse de fiica femeii. Povestea e halucinantă.

„ATENȚIE!!! Azi, în jurul orei 12.00, la etajul 9 din Spitalul nr. 1, a mers aproape în toate rezervele o domnișoară care s-a prezentat a fi studentă în anul VI la Medicină, îmbrăcată în halat alb, papuci, cu stetoscop la gât.

A ajuns și în salonul fiicei mele, a intrat în diverse discuții cu ea, i-a ghicit în palmă, i-a atins fruntea cu palmele și cu ochii închiși a început să tremure și în șoaptă spunea cuvinte fără sens. A întrebat de problemele ei de sănătate, de starea ei emoțională, iar la sfârșit i-a înmânat o napolitană, dintr-un sac de folie plin de dulciuri”, a dezvăluit Mădălina într-o postare pe Facebook.

Femeia misterioasă bântuie spitalele de copii

Femeia nu s-a lăsat cu una cu două și a vrut să afle mai multe despre tânăra care a ajuns la căpătâiul fiicei sale. Prin urmare s-a documentat despre ea la personalul medical din spital. Așa a constatat că nu era practicantă. „Nu o cunoștea nici medicul de gardă și nici asistentele nu aveau cunoștință de vreo practicantă în ziua respectivă. Practicanții de obicei merg împreună cu medicii în saloane”, a mai declarat femeia.

Ea atrage atenția că niciun practicant nu vine la spital cu dulciuri pe care să le distribuie copiilor. În primul rând, mulți copii urmează diete stricte, și orice aliment pe care îl consumă trebuie să aibă avizul medicului. Pe de altă parte, de ce ar da un străin dulciuri unui copil pe care nu îl cunoaște?

„A reușit să inducă în eroare chiar și însoțitorii minorilor”

„Această așa zisă practicantă a vizitat mai multe rezerve cu copii și, fără nici un drept, le-a dat dulciuri și a avut același discurs și aceleași tehnici de pipăire pe frunte și pe mâini. Personal mie, după povestiri, mi se pare foarte dubioasă. Avea un ecuson cu un nume șters pe el. Întrebând-o fiica mea cum o cheamă, a evitat să spună. A spus însă că este pocăită și că este din Popoveni. Nu știu cât este de adevărat, însă îmi pare o persoană dubioasă care nu are ce caută într-un spital pe o secție de pediatrie!

Fiica mea a filmat-o, după ce a terminat cu ea a luat-o pe colega din rezervă. Nu știu ce intenții avea, nu știu ce căuta acolo, cert este că trebuie să facem atenție la tot ce ne înconjoară. Din păcate a reușit să inducă în eroare chiar și însoțitorii minorilor aflați în spital”, a mai scris mămica internaută.

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre