Simona Ionescu / Redactor Șef

O fostă membră Destiny’s Child ruinată. Artista dormea în mașină și mânca supe instant

O fostă membră Destiny’s Child ruinată. Artista dormea în mașină și mânca supe instant
LeToya Luckett a rămas fără adăpost și dormea ​​în mașină după ce a fost abandonată de către Destiny's Child, în mijlocul unei dispute cu Beyonce și tatăl ei Mathew Knowles.

LeToya, în vârstă de 39 de ani, a fost unul dintre membrii originali ai grupului și o prietenă din copilărie a solistei Beyonce.

Cu toate acestea, după ce au ajuns la faimă, LeToya și colega de trupă LaTavia Roberson s-au implicat într-o dispută cu amicul și managerul de atunci, tatăl lui Beyonce, Mathew Knowles.

LeToya a rămas fără cuvinte atunci când videoclipul pentru single-ul din 2000 Say My Name a fost lansat, iar ea și LaTavia au fost înlocuite de Michelle Williams și Farrah Franklin, ducând la ani de luptă în instanță.

A ajuns să doarmă într-o mașină

Cântăreața a mărturisit că a trecut printr-o perioadă grea după ce a fost abandonată de Destiny’s Child și a ajuns să doarmă într-o mașină, în Los Angeles.

Într-un videoclip distribuit pe Instagram, ea a plâns în timp ce povestea unui fan despre experiența pe care a avut-o.

https://www.instagram.com/tv/CEhzk7anBtD/?igshid=17qd7dzl58fwe

„După ce am părăsit trupa, nu știam ce vreau să fac, bineînțeles că s-a întâmplat asta pentru că pe atunci aveam vreo 18 ani. Nu-mi trăisem viața de adolescentă normală, nu mergeam nici la facultate…Nu mi-am dorit deloc să fiu în industria divertismentului. Am vrut să merg la muncă într-un magazin sau într-un mall, ceva simplu …”, spune LeToya Luckett.

Cântăreața a trăit cu supe instant

Ea a continuat să explice că a ajuns fără adăpost și trăind doar cu apă și cu supe cu tăiței instant.

„În timpul călătoriei mele am stat în casele altor oameni, nu am mai spus aceste povești până acum. Am dormit într-o mașină în Los Angeles în timp ce făceam primul meu album, nu multe nopți, ci câteva. Un vas de apă, un galon de apă, nu-mi permiteam altceva. Așa că îmi cumpăram câte o porție de tăiței instant (supele instant cu tăiței) și să îi găteam în ibricul de cafea…nu-mi vine să cred că plâng”, a spus artista în timp ce a început să plângă.

După greul prin care a trecut, a reușit să se pună pe picioare

Ea a explicat că în tot acest timp a reușit să se pună din nou în picioare după ce a avut primul său rol major într-un film, în Preacher’s Kid din 2010.

„M-am dus după primul meu rol: Preacher’s Kid și l-am luat. Asta m-a scos din locul în care stăteam”, spune LeToya.

De atunci, LeToya a lansat mai multă muzică și a jucat în mai multe filme, în timp ce a deschis și un lanț de magazine de îmbrăcăminte în Texas și s-a implicat în mai multe proiecte de caritate.

Destiny’s Child a ajuns un trio după ce membrul înlocuitor Franklin a renunțat la doar cinci luni după aderare. Trupa s-a desființat în anul 2006.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre