Simona Ionescu / Redactor Șef

O frumoasă actriță s-a căsătorit cu o femeie. Bărbații n-au reușit să o cucerească

O frumoasă actriță s-a căsătorit cu o femeie. Bărbații n-au reușit să o cucerească
Povestea de iubire a lui Rebel Wilson a luat o direcție surprinzătoare, declanșând curiozitatea multora cu privire la faptul dacă vreun bărbat i-ar fi putut câștiga inima. Căsătoria ei a stârnit multe comentarii.

Actrița, cunoscută pentru rolurile sale din comedii precum ,, Pitch Perfect ’’ și ,, Bridesmaids ’’, părea să urmeze o cale tradițională în dragoste, până când a găsit ceva neașteptat ,sau mai bine zis, pe cineva neașteptat.

Rabel Wilson și partenera sa, Ramona Agruma, și-au oficializat relația pe 28 septembrie 2024, printr-o ceremonie intimă în Sardinia, Italia, locul unde au petrecut prima vacanță ca și cuplu.

Rebel, care anterior mărturisise că era în căutarea „prințului ei Disney”, a realizat că, în realitate, ceea ce îi lipsea era o „prințesă Disney”. Așa și-a descris legătura specială cu Ramona, pe care o consideră sufletul ei pereche.

„Credeam că sunt în căutarea unui prinț Disney… dar poate de ceea ce aveam cu adevărat nevoie în tot acest timp era o prințesă Disney”, a  declarat aceasta.

Rebel Wilson alături de soția sa

Deși Rebel a avut în trecut relații cu bărbați, niciuna nu a reușit să genereze acea legătură profundă pe care a descoperit-o alături de Ramona Agruma.

Cuplul și-a anunțat relația în iunie 2022, iar Rebel a făcut gestul romantic suprem de Ziua Îndrăgostiților 2023, cerând-o în căsătorie pe Ramona într-un decor de basm la Disneyland, sub faimosul Castel al Frumoasei Adormite.

Rebel si Ramona au devenit mame

Rebel Wilson
Rebel Wilson

În ciuda trecutului ei sentimental, Rebel a găsit fericirea adevărată alături de Agruma, care este fondatorul brandului de modă sustenabilă Lemon Limon. Nunta lor fastuoasă din Sardinia a marcat o nouă etapă a vieții lor, care include și bucuria de a deveni mame. În noiembrie 2022, au întâmpinat-o pe fetița lor, Royce Lillian, născută prin surogat, ceea ce le-a consolidat și mai mult relația.

Cu această nouă perspectivă asupra iubirii și vieții, Rebel Wilson a demonstrat că nu a fost niciodată un prinț cel care să-i cucerească inima, ci o parteneră care să o facă să se simtă completă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri