Simona Ionescu / Redactor Șef

O lună fără Țuțu Condurățeanu. Cum își protejează și acum familia jurnalistul plecat în Ceruri

O lună fără Țuțu Condurățeanu. Cum își protejează și acum familia jurnalistul plecat în Ceruri
Vestea morții lui Florin Condurățeanu a căzut ca un trăznet peste toată România. A trecut o lună de când acesta își veghează familia din Ceruri.

Cu o lună în urmă ne luam la revedere de la unul dintre marii ziariști ai țării, Florin Condurățeanu. Și-a iubit familia enorm și e și acum prezent în casă.

O lună fără Țuțu Condurățeanu… Cum își protejează și acum familia

La o lună de când a plecat într-o lume mai bună, fiul regretatului jurnalist Florin Condurățeanu face declarații cutremurătoare. Chiar dacă familia nu își poate reveni din șocul trăit, se bucură că îi simt prezența. Răzvan Condurățeanu a menționat că Țuțu i-a dat multe semne de dincolo și simte că îl protejează. De asemenea, fiul jurnalistului a afirmat că merge foarte des la mormânt, unde stă de vorba cu el.

„Adormim noaptea împreună”

”Vreau să spun că aceste zile au fost dureroase în continuare, lipsa lui Țuțu Condurățeanu e un gol care nu va acoperi nimic niciodată. Am fost totdeauna la cimitir, am stat cu el, am vorbit cu el, adormim noaptea împreună. Parcă văd pentru că se spune că 40 de zile sufetul e încă în casă, alături de familia lui, în fiecare zi, nu numai ziua, și seara înainte de culcare

Țuțu îmi vine în cap, în minte. Am flashuri cu tot felul de episoade din viața noastră, când eram cu familia, împreună”, a afirmat Răzvan Condurățeanu la Antena Stars.

Soția lui Florin s-a mutat alătur1i de Răzvan

O durere imensă a simțit-o soția lui Țuțu care, după moartea acestuia, nu a mai putut să locuiască în casa în care au stat împreună. Femeia trece prin momente cumplite și s-a mutat alături de fiul său. Cei doi au fost împreună timp de 50 de ani. ”Mama nu mai poate să stea acolo, s-a mutat la mine, ea îl visează tot timpul.

Când vine acasă de la serviciu vine acasă și îi aprinde o lumânare, îi spune uite Țuțu ești aici lângă mine. Îi aprinde lumânarea și după se apucă de alte treburi (…) Dumnezeu știe și el ne coordonează în viață și el știe cât timp avem și cât trebuie să trăim pe pământul ăsta”, a mai spus Răzvan.

Sursă foto: tacataca

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre