Simona Ionescu / Redactor Șef

O mamă și-a aruncat copilul într-un canal plin cu crocodili. Motivul e șocant

O mamă și-a aruncat copilul într-un canal plin cu crocodili. Motivul e șocant
O femeie din India, mamă a unui copil de șase ani, și-a aruncat băiatul într-un canal plin cu crocodili. A explicat ce a determinat-o să facă acest gest de neiertat.

Un copil cu dizabilități în vârstă de 6 ani a fost ucis în India în weekend, după ce mama lui l-a aruncat într-un „canal plin cu crocodili”, au relatat mai multe posturi de televiziune.

Mama a dat vina pe tatăl copilului

Savitri, mama copilului, și-a aruncat fiul în apă după o ceartă cu soțul ei sâmbătă seara, în Dandeli, un sat rural din Karnataka, potrivit reportajului realizat de CBS News.  Savitri și soțul ei, Ravi Kumar Shelle, aveau multe scandaluri din cauza copilului lor, care este surd și mut, a relatat The New Indian Express. Savitri a spus că n-a mai suportat certurile din cauza copilului, transferând vina pentru crimă asupra soțului ei, despre care spune că ar fi vrut ca el să moară, a relatat Outlook.

„El îmi spunea să-l lăsăm pe Vinod să moară”

„Soțul meu este responsabil. El tot spunea să îl lăsăm pe Vinod să moară. Soțul meu a spus că tot ce face este să mănânce. Dacă soțul meu continua să repete astfel de lucruri, cât de multă tortură ar putea îndura fiul meu? Dar el îmi tot repeta să las copilul să moară”, a declarat Savitri reporterilor, potrivit Outlook.

O mână pare să fi fost mâncată de un crocodil

Copilul mâncat de crocodili

Savitri a apelat la vecini și la oamenii din apropiere pentru a ajuta la căutarea fiului ei, potrivit The New Indian Express. Vecinii au sărit imediat să rezolve problema și au alertat la rândul lor departamentul de poliție local, a relatat CBS News. Scafandrii l-au căutat pe copil în apă, dar nu au reușit să îl localizeze decât în dimineața următoare.

„Am găsit corpul copilului din canal duminică dimineață. Erau mai multe urme de răni pe corpul copilului și lipsea o mână, care pare să fi fost mâncată de un crocodil”, a declarat Krishna Arakeri, subinspector al poliției din Karnataka, pentru CBS News. Fiul mai mic al cuplului și cadavrul copilului se află în prezent în grija unor rude, potrivit CBS News.

Savitri a declarat poliției că soțul ei a învinovățit-o pentru dizabilitățile fiului lor și a îndemnat-o să îl arunce în râu, potrivit CBS News. Cuplul a fost arestat și se confruntă cu diverse acuzații, inclusiv crimă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre