Simona Ionescu / Redactor Șef

O mare vedetă și problemele sale. Își duce crucea demn, fără să-și ascundă copilul de ochii publicului

O mare vedetă și problemele sale. Își duce crucea demn, fără să-și ascundă copilul de ochii publicului
Chiar daca sunt cunoscute de o lume întreagă și aparent duc vieți perfecte, înconjurate de lux și haine scumpe, vedetele nu sunt scutite de tot felul de probleme pe parte personală. În timp ce unele aleg să ascundă de public imperfecțiunile din viața lor, altele își trăiesc viețile demn, fără să le pase de cei care ar putea face comentarii răutăcioase.

Cunoscutul model și personalitate media Katie Price are, la cei 42 de an ai săi, o poveste mai puțin știută de publicul larg. Aceasta are o relație de câteva luni cu Carl Woods, 31 de ani și se pare că cei doi se iubesc foarte tare pentru că recent au anunțat că vor să se căsătorească în cel mai scurt timp posibil. 

Mai mult decât atât, cei doi îndrăgostiți au fost recent într-o vacanță în Maldive, acolo unde au anunțat că vor să facă un copil. Katie Price, poreclită de tabloidele britanice și “Jordan”, mai are încă cinci copii din relațiile precedente, dintre care doi dintre ei cu celebrul cântăreț Peter Andre, cu care a fost căsătorită din 2005 până în 2009. 

Fiul lui Katie, probleme grave din naștere

Deși este mama mandra a 5 copii, Jordan nu a pornit experiența maternității fără probleme. Primul  băiat al modelului, Harvey, facut cu fotbalistul Dwight Yorke, s-a născut în 2002 cu sindromul Prader-Willi și este, de asemenea, parțial orb și diagnosticat cu autism. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

În ciuda problemelor pe care le are, Harvey este, la cei 18 ani ai săi, foarte talentat la desen și își iubește mama extrem de mult. Acesta a primit aprecieri de la internauți când Katie a postat pe Instagram o imagine cu un desen realizat chiar de către tânăr care îl înfățișa într-un tren, alături de Katie și iubitul ei Carl Woods.  Adolescentul a avut și un mesaj pentru mama sa celebră spunandu-i că desenul “este un cadou de an nou fericit”. Replica modelului a venit imediat, căci i-a transmis fiului ei că “este foarte drăguț”, anunțând de asemenea pe Instagram că “Harvey e cel mai bun”. 

Are risc crescut de infarct din cauza obezității 

În afară de afecțiunile cunoscute, Harvey are și o problemă cu obezitatea și a ajuns până în punctul în care fura pizza din casă și o mânca fără să o decongeleze și prepare. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Katie a luat atitudine și, după un avertisment serios din partea medicilor, și-a pus fiul la dietă: “Îi spun că va muri și îmi spune: Nu, nu fi caraghioasă, mami doar glumește.”, a declarat fosta soție a lui Peter Andre. Totuși, se pare că eforturile blondei funcționează, căci Harvey a slăbit deja câteva kilograme de când este atent monitorizat de către mama sa. 

Cât este de bogat Ion Țiriac. Nu și-a ridicat pensia din 1999

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre