Simona Ionescu / Redactor Șef

O mireasă agitată înainte de nuntă. Ce i-a cerut domnișoarei de onoare este scandalos!

O mireasă agitată înainte de nuntă. Ce i-a cerut domnișoarei de onoare este scandalos!
O femeie a cerut sfaturi internauților pe rețelele sociale după ce prietena ei, care urma să se căsătorească, a lăsat-o fără cuvinte. Mireasa a făcut o serie de afirmații șocante, cu scurt timp înainte de nuntă.

O mireasă agitată înainte de nuntă. Prietena femeii a aruncat o bombă chiar înaintea nunții sale, făcându-și prietena să ia o decizie radicală. Afirmațiile făcute de mireasă nu i-au lăsat fetei altă opțiune decât să nu participe la eveniment.

I-a spus că nu i se va permite să participe la nuntă dacă va purta machiaj

O mireasă agitată înainte de nuntă. O femeie a discutat pe rețelele sociale despre o întâmplare ciudată din viața ei. Aceasta a povestit cum cea mai bună prietenă a ei i-a spus că nu i se va permite să participe la nuntă dacă va purta machiaj. Ea urma să îi fie chiar domnișoară de onoare prietenei sale.

În perioada dinaintea nunții, femeia a recunoscut că „și-a rupt spatele” pentru a se asigura că totul funcționează fără probleme. Ba chiar a menționat că și-a luat timp liber de la muncă pentru a-și ajuta prietena să planifice totul.

„Pentru context: sunt un makeup artist. Mă machiez în fiecare zi și mă pricep bine. În opinia mea (și așa cum îmi spusese prietenul meu) sunt mult mai atractivă cu machiaj. În plus, sincer, îmi lipsește încrederea fără make-up, am nevoie să mă machiez să mă simt bine. Am și o cicatrice pe față pe care o ascund cu machiajul și sunt foarte nesigură pe mine”, a povestit femeia.

„Reacționa foarte urât dacă un bărbat îmi spunea că sunt frumoasă”

Susține că în trecut, prietena ei a făcut multe comentarii despre aspectul și machiajul ei, atunci când era complimentată de alți bărbați de care ea era interesată.

„Spunea lucruri de genul: ar trebui să o vezi fără machiaj, atunci când un tip își exprimă interesul pentru mine. Reacționa foarte urât dacă un bărbat îmi spunea că sunt frumoasă ”, adaugă femeia.

Deși și-a cerut scuze pentru comentarii și a discutat deschis despre modul în care 

era geloasă pentru că nu primea mai multă atenție masculină, au continuat comentariile. 

„În această dimineață, m-am trezit cu un text de la ea în care îmi mulțumea pentru tot ajutorul meu din aceste luni și spunea că are o cerere importantă pentru mine. Ea a spus că dacă voi purta machiaj o voi <umbri> la propria nuntă și ar fi nedrept pentru că vrea să se simtă cea mai frumoasă persoană din cameră ca mireasă”, a explicat ea.

I-a spus că cererea a fost „ridicolă”, întrucât toată lumea va purta machiaj și ar părea ciudat dacă ar fi îmbrăcată elegant și ar avea fața ca după un somn de prânz.

Pentru a încerca să păstreze calmul, s-a oferit să își facă un machiaj mai natural. Mireasa a refuzat acest lucru.

„A spus că absolut nu pot purta machiaj, este nunta ei, un prieten adevărat și-ar dori ca ea să aibă ziua perfectă etc”, a povestit femeia.

Copiii mor pe capete în Brazilia. Medicii explică: o nouă tulpină mult mai contagioasă de COVID

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre