Simona Ionescu / Redactor Șef

O nouă amânare în procesul de camătă al Mirunei Pascu, mama lui Vlad Pascu. Judecătorii vor probe noi

O nouă amânare în procesul de camătă al Mirunei Pascu, mama lui Vlad Pascu. Judecătorii vor probe noi
Judecătorii nu s-au pronunțat în procesul în care Miruna Pascu este acuzată că a înșelat asociația de proprietari. Oamenii legii au cerut alte probe noi.

Cu ani în urmă, mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu obișnuia să dea bani cu camătă interlopilor. Judecătorii au obținut acum o nouă amânare în procesul în care e acuzată că a furat banii de întreținere a asociației de proprietari.

„Amână judecarea cauzei la data de 12.12.2024”

Miruna Pascu este judecată pentru recuperarea unor datorii în valoare de 6700 de lei, în procesul deschis de asociația de proprietari. Dar judecătorii au decis că au nevoie de probe noi în dosar, care să lămurească situația:

„În vederea administrării unor probe suplimentare, amână judecarea cauzei la data de 12.12.2024”. Nu este prima dată când Miruna Pascu a avut probleme cu legea, pentru că în urmă cu aproape două decenii, tot judecătorii au spus că aceasta se ocupa cu cămătăria. Atunci însă oamenii legii nu au făcut nimic în acest sens.

Judecată și într-un dosar de trafic de droguri

Judecătorii au cerut o amânare în cazul Mirunei Pascu

Numele Mirunei Pascu apare și într-un dosar de trafic de droguri, acuzată pentru influențarea martorilor. Mama lui Vlad Pascu a încercat să o determine pe iubita lui Vlad Pascu să-și țină gura și să nu spună adevărul oamenilor legii.

Și pentru că încurcate sunt căile vieții, această fată locuiește acum în apartamentul Mirunei Pascu. După tragedia care a fost provocată de Vlad Pascu în stațiunea 2 Mai, mama lui Vlad Pascu a vândut aproape toate bunurile familiei unor afaceriști.

Fiul acestor oameni de afaceri s-a îndrăgostit de nimeni altcineva decât de fosta iubită a lui Vlad. Cei doi s-au mutat împreună în fosta casă a Mirunei Pascu. Pentru că ar fi ridicat niște imobile în mod abuziv, femeia are deschise alte procese și de către vecini, dar și de poliția locală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri