Simona Ionescu / Redactor Șef

O nouă invitație de la Galeria Romană: Poftiți la Daruri!

O nouă invitație de la Galeria Romană: Poftiți la Daruri!
DARURI de la Dumnezeu prin har şi daruri de la pictori către semenii lor, prin harul primit. Așa sună mesajul echipei Monicăi Andronic de la Galeria Romană, un loc al artei bucureștene.

Galeria Romană vă invită la o nouă expoziţie de pictură şi sculptură, ce se va deschide Joi, 8 iulie 2021, începând cu ora 19:00.

Expoziţia “Daruri” aduce pe simeze artişti importanţi ai artei plastice româneşti contemporane: Grupul Prolog, Sorin DUMITRESCU, Vasile GORDUZ şi Silvia RADU, Mihai HOREA, Ruxandra GRIGORESCU, alături de mai tinerii membri ai grupului Noima, Bogdan VLĂDUŢĂ, George HRISTEA, Cristian DIŢOIU, Marin Mihai HOREA.

Prin parcurs educativ-pedagogic, relaţiile profesor-elev s-au transformat în relaţii de prietenie, iar acum, împreună, dăruiesc publicului rodul harului lor, într-o expoziţie unitară şi specială. Pentru că ÎMPREUNĂ este o stare de spirit, este un manifest, este o CREDINŢĂ.

Expoziţia va rămâne deschisă în perioada 8 iulie – 8 septembrie 2021.

 Program galerie:

Luni-vineri: 10:00 – 18:00

Sâmbătă: 10:00 – 15:00

Ce se întâmplă la Galeria Romană

Galerie Romană este un loc dedicat obiectelor de artă şi antichiţătilor. Expoziţiile de artă plastică şi decorativă, romanească şi străină, clasică şi contemporană sunt daruri pentru suflet și minte oferite persoanelor care vizitează clădirea din Piața Romană din București.

Este un loc și pentru vernisaje, conferințe, evenimente corporatiste. GALERIA ROMANĂ oferă clienților săi serviciul de expertiză și evaluare gratuită pentru obiectele de artă: pictură clasică şi contemporană, sculptură, mobilier, artă decorativă, pe care doresc să le vândă prin intermediul galeriei. De asemenea, achiziţionează lucrări de artă clasică, mic mobilier şi artă decorativă din colecţii private.

Monica Andronic, Emil Ene și consultanții Galeriei vă stau la dispoziție cu informații, lucrări de specialitate, cercetare, în vederea achiziției de opere de artă, precum și asistență de specialitate în alcătuirea și organizarea unei colecții. Pentru detalii și consiliere: office@galeriaromana.ro

Flash. Primul cântec înregistrat în spaţiu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre