Simona Ionescu / Redactor Șef

O nouă lovitură pentru Elena Udrea. Iubitul ei nu s-a putut abține, iar fotografia i-a provocat suferință

O nouă lovitură pentru Elena Udrea. Iubitul ei nu s-a putut abține, iar fotografia i-a provocat suferință
Momentele prin care trece Elena Udrea de când se află în închisoare sunt cumplite. Fiecare clipă petrecută departe de micuța ei e o lovitură în suflet. Ce a făcut iubitul fostului ministru al Turismului.

În timp ce Elena Udrea numără zilele până când va simți din nou libertatea, iubitul blondei încearcă să fie și mamă și tată. Ultima veste de acasă a fost o nouă lovitură pentru Udrea.

Micuța Eva Maria, care a împlinit recent cinci anișori, se topește de dorul mamei sale Elena Udrea și tristețea a început să i se vadă pe față. Adrian Alexandrov, iubitul fostului ministru al Turismului a publicat pe contul de socializare o fotografie în care arată cât de mult suferă micuța lor. Tată și fiică se îmbrățișează strâns și zâmbesc, dar ce e în sufletul lor nu se poate explica în cuvinte.

Alături de fotografie, Adrian Alexandrov a postat și două versuri din celebra melodie a Mădălinei Manole, „Fată dragă”. „Fată dragă nu fii tristă/ Fiindcă e păcat…”, a pus afaceristul, care a pus pe fundal și piesa care a făcut furori în România.

Mesaje triste

Un alt mesaj transmis de iubitul Elenei Udrea a fost nu demult când s-a fotografiat tot alături de micuță, de data asta lângă celebrul logo cu frunza, făcut în perioada în care Udrea a fost ministru al Turismului.

Adrian Alexandrov și micuța Eva. Sursă foto: facebook

„Îți doresc să fii sănătoasă, puternică și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci”

Elena Udrea a fost distrusă pe 20 septembrie când nu a putut fi alături de fiica sa, la aniversarea acesteia. Dar i-a trimis un mesaj care i-au făcut pe mulți români să plângă de emoție. „La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetița mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

„Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături”

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers. Iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani. Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea nu scapă cu niciun chip de ultimul dosar

Tristețea și suferința după fiica ei, vin la doar două zile după ce Înalta Curte a revenit asupra ultimei decizii. Instanța supremă a admis calea extraordinară de atac prin care DNA a contestat decizia de încetare a procesului penal în dosarul finanţării campaniei electorale a lui Traian Băsescu, din 2009, în care Elena Udrea şi Ioana Băsescu au fost condamnate la 8 ani, respectiv 5 ani de închisoare. Decizia de închidere a dosarului, pe motiv că a intervenit prescripția, fusese luată tot de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Ultimul termen de judecată va fi pe 22 noiembrie, când instanța se va pronunța definitiv.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre