Simona Ionescu / Redactor Șef

O nouă televiziune își deschide porțile. Vor intra în acțiune doi jurnaliști cunoscuți

O nouă televiziune își deschide porțile. Vor intra în acțiune doi jurnaliști cunoscuți
Pe 16 ianuarie a primit licența de la CNA o nouă televiziune. Din echipa de jurnaliști vor face parte Liviu Mihaiu și Robert Turcescu. Emisiunea „Chefi la cuțite” are acum concurență?

Bucătăria TV este numele televiziunii care în curând va apărea în România. Este vorba de o televiziune generalistă al cărei studio va fi în aceeași locație cu studiourile Canal 33. Potrivit proiectului televiziunii, va fi utilizată și infrastructura materială și umana a Canal 33. Sunt implicați și doi jurnaliști cunoscuți.

O nouă televiziune își deschide porțile. Cine sunt acționarii majoritari

Potrivit informațiilor oferite de paginademedia.ro, responsabil pentru lansarea televiziunii Bucătăria TV va fi proprietarul Canal 33, Alexandru Răducanu. Noua televiziune care își va deschide porțile este proprietatea companiei Seraphim Media Group, ai cărei acționari sunt Alexandru Răducanu (95%) și Alina Ioana Preda (5%). Principalul acționar va finanța postul de televiziune cu 100.000 de euro.

Robert Turcescu va avea emisiune la Bucătăria TV

Televiziune pentru toți românii

Potrivit proiectului depus la CNA, Bucătăria TV va fi o televiziune pentru toate gusturile, cu un accent pe infotainment.

„Canal 33 HD va reprezenta „vârful de gamă”, canalul elitist, iar Bucătăria TV oferă un conţinut pentru „tot românul”, inclusiv pentru publicul din mediul rural. În acest fel, postul vizează o audienţă mai largă şi implicit venituri din publicitatea de profil mai consistente, pentru susţinerea activităţii”, arată proiectul depus la CNA.

Bucătăria TV, o televiziune generalistă

În fața reprezentanților CNA, Alexandru Răducanu a declarat că vor fi abordați și youtuberi cunoscuți în domeniul culinar, pentru a propune formate de televiziune. Dată fiind importanța alimentației sănătoase, acționarul principal e convins că televiziunea va avea succes. Printre emisiunile pe care telespectatorii le vor vedea se numără „Horoscopul în bucate”, „Distrugătorii de diete”, „Ciorba politică” (o emisiune din prime-time), „Televizorul din bucătărie”, „Mănânci și slăbești”, „Călătorul culinar”, „Fructul zilei” și „La piață cu dom’ primar”.

Liviu Mihaiu, bucătar pentru patru copii

Robert Turcescu vă va învăța cum să „Gătiţi acasă”

Robert Turcescu va fi aproape de români cu o emisiune pe care o va produce, intitulată „Gătiți acasă”. Se dorește să fie demontat mitul potrivit căruia cine gătește acasă pierde mult timp, de aceea Turcescu vrea să le arate tuturor că într-o singură oră se pot găti două feluri de mâncare. Va apărea pe sticlă la noua televiziune și Liviu Mihaiu, care a recunoscut că acasă este bucătarul celor patru copii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre